Tak ako sme boli nabaleni my predloni uz dakujem neprosim!!

To XT 600 si tam bude krochtat blahom! Mali sme s kamosom podobne plany,ist na UA s XT350 a TT350

prosim ta,je uz nejaky itinerar cesty? Myslim body zaujmu:D a sposob prenocovania,stravovania. Predloni sme spali aj v stanoch ,nejaka horska chata,dokonca hotel. Vopred upozornujem, ze mi akykolvek sposob stravovania,prenocovania nie je cudzi a nicomu sa nebranim:DJarynn píše:To by jste si asi zajezdili daleko nejlíp,zvlášť to TT by se tam hodilo...kazdopadne až půjde jezdit tak se určitě potkáme,můžem pojezdit a taky něco popít
Jarynn píše:Intinerář zatím není,určo chceme projet borožavu a kam nás cesta zavede.Ze zkušeností víme, že plánovat se dá opravdu jen v hrubých rysech ,počasí nebo jiné zádrhely to dokážou obrátit naruby velice rychle.Každopádně spaní ve stanech co nejvíc to půjde v horách a tak po 2-3 dnech ,nějaký penzion kvůli odpočinku a hygieny. S jídlem víš sám že tam problém není,nakupujem na místě,vařiče vozíme a dřeva na oheň bývá dost. Vloni jsme si s Radasem udělali radost a na Trhu v Koločavě jsme koupili od bači sýr ,špek ,od pekaře chleba a vydrželi jsme s tím v horách 2 dny..Pak jsme se zase u Leva totálně přežrali šašlikem a vydesinfikovali vodkou,takže to opravdu řešíme operativně. Snažíme se jet na pohodu a co nás napadne to uděláme. Snažíme se vyhnout plánování stylem- pondělí Koločava,úterý Solotvin ...atd,protože víme,že vše nakonec dopadne stejně jinak.Máme v Iršavě kamaráda,tak se tam určitě budeme chtít zastavit na návštěvu,už z toho důvodu,že když se něco stane tak máme zázemí-dílna ,odvoz atd. Vloni se jeden člen výpravy 50 km před dojezdem zmasil a celý týden pak strávil u něho,a ještě mu stihnul porovnat motku do dojezdového stavu. Sice pak jel stejně mikrobusem a motka s ním ,ale to je zas jiná pohádka takže to je dobrá investice času..Tak asi tak nějak
ok ,pocitam:DJarynn píše:Představa je týden,ale jestli to nakonec bude 5 nebo 8,těžko říct.Nejvíc bude záležet na počasí,ale taky jak komu vyjde na dovolená.Počítej ten týden.
Pocitej min. 5t.. Minulý rok to bylo za 4t.sandas píše:jen tak pro zajimavost kolik tak pocitate s financnima prostredkama na ten tyden jestli to neni nejake tajemstvy rad bych taky nekam vyrazil ale v soucasne dobe clovek pocita kazdou korunubohuzel
Bez penez do hospody nelez...to ma ucili este ked som bol maly frkan. Dodnes neviem kolko ma vylet na UA stal /nikdy som to nepocital/, ale urcite za tie prachy co som tam minul stal!Jarynn píše:Ale z toho nas 2 dny u Leva staly tak 1300,ale zas toho zradla a vodky bylo,ze Rado
Bol som v dubnu v Rumunsku jazdit hard enduro a toho blata a snehu tam az tak moc nebolo? Samozrejme hlboko v kopcoch a v lese sa sem tam nejake bahnicko naslo:D Myslim,ze na prelome kvetna/cervna uz bude snad suchsie a zrejme bude aj zavisiet na tom,dokedy bude trvat zima.Jarynn píše:Snad to nebude taková hrůza,vloni o tom čase byly jen zbytečky sněhu,ale nikde v cestě.
Jarynne....doteraz mi nic na SZ neprislo,tak ta prosim aby si mi to poslal na mail:Jarynn píše:Andy do SZ jsem ti poslal mail a tel na mne,kdyby náhodou forum zhavarovalo tak at máme spojení
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 hostů