Moje zkušenost s nákupem Z OTR.DE. To byla vůbec akce na ho.... Chtěl jsem se tu s Vámi svézt z tou koupí DNA krytu a výroby rámečku - ale kluci mi napsali, že z toho sešlo,( bylo to teda v
rubrice kryt Airboxu-21 leden, dnes koukam, že se tady stejné věci řeší na třech frontách zároveň), tak jsem se rozhodl,že to objednam sám za sebe a aby se mi to vyplatilo ( prachy za mezinárodní převod peněz a doprava ). Tak jsem si objednal ty držáky brašen ( boční i zadní ), ješte plech pod zadní brašnu, aby se neohýbala jak rohlik a nepropálila se o výfuky a nakonec DNA kryt. Balík mi přišel na poštu, nikdo mi nedal vědět, že tam je. Přišel jsem na to náhodou, když jsem si šel vyzvednout jiný balík. Byl nepoškozený, tak jsem ho s radostí převzal a ujížděl domu. Rozbaluji balík, vyndavam věci a zjišťuju, že zásilka neni kompletní- chybí DNA kryt !!! Tak hned na net a píšu jim co se stalo a žádám je o prověření, zda nedošlo k chybě na jejich straně.
Po týdenim dopisování,mi po pár dnech odepsali, že chyba vznikla na jejich straně a že mi obratem zasílají bezplatně kryt. To jsem si oddechl, protože jsem si nedokázal představit, jak by se dokazovalo, že zakázka nebyla kompletní. Jsem rád, že je to za mnou.
Přeju Vám clapci hodně štěstí.