Vzduchový: K&N YA 6604
Olejový: HF 145
Olej: Motul (asi nic lepšího není)
No nevim, kontroloval jsem ho při 5tkm a vypadal jak kdyby tam byl týden,ale zase záleží jak kdo jezdí a v čem žeradas píše:Jak rika jeden XTckar J., treba to otevrit na obou koncich. Kdyz das filtr musis dat i otevrene vyfuky..
Jinak tip pro vsechny, mrknete se na sve orig.filtry, ja mam najeto neco prez 3t. a filtr je zaneseny. Po vymontovani sem snim klepnul o vrata garaze, a nestacil se divit. Neco jako kdyz vam prdne plny pytlik od vysavace![]()
Takze na jar novy filtrik, a frrrr.
To stejné mi dneska říkali v Suzuki když jsem tam kupoval laďáky. Když laďáky, tak prý i KNkoradas píše:Jak rika jeden XTckar J., treba to otevrit na obou koncich. Kdyz das filtr musis dat i otevrene vyfuky..
Jinak tip pro vsechny, mrknete se na sve orig.filtry, ja mam najeto neco prez 3t. a filtr je zaneseny. Po vymontovani sem snim klepnul o vrata garaze, a nestacil se divit. Neco jako kdyz vam prdne plny pytlik od vysavace![]()
No tak nic, KNko nechci, takže laďáky taky nebudouRadek píše:To stejné mi dneska říkali v Suzuki když jsem tam kupoval laďáky. Když laďáky, tak prý i KNkoradas píše:Jak rika jeden XTckar J., treba to otevrit na obou koncich. Kdyz das filtr musis dat i otevrene vyfuky..
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 32 hostů