Na XTX mi pár věcí nevyhovuje a i když vím, že by se to dalo přežít

Vybírám vesměs MX díly-jsou lehčí a pevnější než běžné díly na silniční motorky-alespoň se tím chlubí. Prosím, s kritikou sem

To je fakt, riziko, že se něco ulomí o kus dál, tam je. Tak jako tak musím nejdřív porovnat rozměry, aby to tam vůbec šlo. Ale na to je ta zima fakt ideální.totr píše:Ten kotouč je super, i ty ostatní díly, ale nevím, jestli je výhodná pevnější řadička. měkká se ohne. U této bych měl obavu, že v případě pádu se může ulomit oska z převodovky. Ideální je měkká a přitom sklopná. A ty páčky asi nebudou mít patřičné spínače.
Odkud beres ten ladak? Od metalmule?Jorge píše:Teď dávám výfuk 2-1 laďák scorpion,na předek 19 palců a vážně uvažuji o nádrži 26 litrů
http://www.metalmule.com/Jorge píše:Co je ten metalmule?
Tak ten kotouč vyrábí italská firma Braking a sem to dováží kdosi pod adresou mcf.czhancus.v píše:Ten kotouč je super kde se dá sehnat.? (a za jakou cenu)
ja v patek trefil na D1 dvoumetrovou desku letici vzduchem.. Kde se tam vzala nevim.. Byla to tak pulvterina! Snad z nakladaku,ale spz nemam, zato mam ted z leveho predku open verzi.. tak za 10kLiTe píše:s radkem jsme nad kotoučem taky přemýšleli, chtěl jsem do něj jít, jenže v pátek jsem měl bouračku v autě, takže já mám o další tuningy postaráno![]()
![]()
no to ne, ja to resil s cajtama, jednak kvuli tomu abych mel papir ze jsem to neudelal schvalne.. a jednak proto, ze si myslim, ze to zamnou taky drislo jeste nejake auta, tak aby to nechteli z moji pojistky... taky na parkovisti by to vypadalo divne kdyby chybela pulka narazniku a nikde ani smitkoLiTe píše:CeGo> tak na parkovišti že se něco stalo ne . . . to by nešlo ? problém je v tom, že já mám géčko nejspíš totál![]()
Mílo promiň za OT
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 34 hostů