Polepy
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Re: Polepy
melloun>moc pěkné, paráda
moc se mi líbí ten znak yamahy

...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
DoDo> já taky, trošku větší
pod tu prohlubeň 

- melloun
- Kontaktovat uživatele:
hele to neni vubec zadnej problem.. staci si to rysnout v CADu a nechat vyrezat.. nebo vam muzu dat to co sem rysoval ja.. nebo klidne vam to predalam na mensi prumery..
melloun
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
melloun> beru na vědomí, až bych potřeboval, někdy v zimě, poprosil bych tě o to

melloun - díky za ochotumelloun píše:hele to neni vubec zadnej problem.. staci si to rysnout v CADu a nechat vyrezat.. nebo vam muzu dat to co sem rysoval ja.. nebo klidne vam to predalam na mensi prumery..

- melloun
- Kontaktovat uživatele:
jasne.. kdyby ste nekdo potreboval neni problem. jo a pred tejdnem sem na to zacal mysle, v pondeli narysoval a v utery poslal graficce a jejda. samolepky uz mam na motorce..RADKU... samolepky.. jo.. 

melloun
sory za OT ale proč má ten jouda na Dodovej fotce na Xku polepy z Rka to teda nechápu
jinak mě se líběj ty žlutý proužky na ráfkách s nápisy Excel.. to bych bral a nejlépe reflexní to by bylo mňam 

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
kenyo > protože pokud sis nevšim tak je to Rko na motardech
ach jo, kam ten svět dneska spěje

máš recht mladej sem si nevším.. tak to je další co si to rozmyslel a přestavěl Rko na Xko

si s nim mel radek to erko vymenit a meli by po starostech
radek chce enduro on motard tak vyrizeno 

ne asi.. radku napis muBender píše:si s nim mel radek to erko vymenit a meli by po starostechradek chce enduro on motard tak vyrizeno

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Mame slecnu "X" se kterou se clovek citi dobre a umi dostatecne pobavit a potom mame slecnu "R", ktera umi prat, zehlit, varit. Neexistuje slecna, ktera by mela vlastnosti obou a muzete si vybrat bud jednu nebo druhou. Tezky rozhodnuti.
Jsem se slecnou "X" a nastesti je dostatecne tolerantni na to, abych si mohl obcas vyrazit i se slecnou "R". Mohl bych se vzdat slecny "X" a byt jen se slecnou "R", mnohem vic by mi ale chybely vlastnosti slecny "X", nez kdyz jsem se slecnou "X" a chybi mi vlastnosti slecny "R".
------
Už je to jasný?
Jsem se slecnou "X" a nastesti je dostatecne tolerantni na to, abych si mohl obcas vyrazit i se slecnou "R". Mohl bych se vzdat slecny "X" a byt jen se slecnou "R", mnohem vic by mi ale chybely vlastnosti slecny "X", nez kdyz jsem se slecnou "X" a chybi mi vlastnosti slecny "R".
------
Už je to jasný?

cykravo, tak tuhle slovni ulohu v tomhle stavu radsi ani resit nebudu
sem rad,ze to prectu, in vino veritas 
...mne je blbe

...mne je blbe

Slečna X je náročná šlapka, která příliš často touží po nových botičkách za neskutečné prachy na rozíl od slečny R. Je pravda, že slečna R umí všechny domácí práce a dělá je ráda na rozdíl od slečny X, která je dělá jen z donucení a tím s velkou nechutí. Naproti tomu, když slečna R jednou potká svého mistra, dokáže se rozvášnit v pohodlí domácího letiště stejně úchvatně, jako slečna X, která ale nemůže konkurovat slečně R v orgiích v přírodě. Obě slečny jsou super krasavice a obě si umí užívat, akorát každá to má ráda trochu jinakRadek píše:Mame slecnu "X" se kterou se clovek citi dobre a umi dostatecne pobavit a potom mame slecnu "R", ktera umi prat, zehlit, varit. Neexistuje slecna, ktera by mela vlastnosti obou a muzete si vybrat bud jednu nebo druhou. Tezky rozhodnuti.
------
Už je to jasný?

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
slečna x má mnohem ladnější tvary a vzhled než slečna r, navíc slečna r je okoukaná svými nevzhledně velkými koly a malými neúčinnými kotouči 

- CeGo
- Kontaktovat uživatele:
tady maji taky nějaké až do 80x80cm http://www.autolepky.cz/yamaha.html a ruzne barvy
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Cestulka> tam si to nechám udělat
jsou ode mě z města a už jsme tam nechali dělat nespočet věcí(většinou do firmy) a super kvalita, profesionální vybavení a moc velká ochota k zákazníkovi