Zpřevodování
Zpřevodování
Pokud má někdo zkušenost s poměrem zubů na rozetě a předním kolečku pro nastavení více do síly (pomala) tak budu velice vděčný za odpovědˇ...Burák
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: Zpřevodování
dej sem mail a ja ti poslu naky programky pro XT-cko - prevodovy pomery, zuby (do pomala, do rychla) apod..... docela sikovny, taky sem premejslel, ze to nak poladim 

Asi Vám pak ale bude tchometr ukazovat něco jiného než pravdu 

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
zraloq> hele ty jseš teda sobec, dej to všem nééé
totr> to máš pravdu

totr> to máš pravdu
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
tatar> zalezi jak je tam ten tachac udelanej, mozna ne hele..
lite> hele ja to posilal Radkovi kdysi at to sem nak hodi, ale jinak je to ke stazeni i na xt-660.de
lite> hele ja to posilal Radkovi kdysi at to sem nak hodi, ale jinak je to ke stazeni i na xt-660.de

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
zraloq> fakt? tk na to jsem asi zapomnel 

nj, posilal sem ti to na ten mail "webgame" bo nakej takovej si mi kdysi daval 

to zraloq: davidburian@seznam.cz díky moc, chci to sem tam provětrat po zádech, jednička je krátká a se dvoujkou se to teprv učím, každopádně síly není nikdy dost... 

Jinak to snad přeložím, tykám si spíš s angličtinou , tacháč tak moc neřeším, přijde mi nepřesnej už tedˇ , takže skočím asi do nějaký Sigmy, uvažoval jsem spíš o ukazateli zařazené rychlosti s kombinací detekce ideálních otáček pro zařazení (není to tak drahý) , ten otáčkoměr mne dost mrzí.. 

mas to tam, melo by to bejt v anglictine a snad ti to nak pomuze, ja se v tom jeste moc nevrtal, ale na to prides......... a co se tyce toho zmetka na ty optimalni otacky + zarazena rychlost, to by me taky zajimalo, takze pokud neco najdes, hod info 

Díky...hned na to mrknu, ten snímač jsem někde viděl a stál snad kolem dvojky...zatím jsem ve fázi šetření.. 

no tak šetři šetři
taky mě to zajímá 

ahoj.prosim te posles mi ty prevody?rad se podivam.diky rosibert@seznam.czvasek píše:dej sem mail a ja ti poslu naky programky pro XT-cko - prevodovy pomery, zuby (do pomala, do rychla) apod..... docela sikovny, taky sem premejslel, ze to nak poladim