Zásuvka na tenere
Zásuvka na tenere
Malej dotaz na majitele tenerek > kde mate 12V zásuvku pokud ste si ji nechali přidělat ??Normálně pod sedlem nebo někde u budíků ??
Naposledy upravil(a) Bender dne sob 28. črc 2012 20:19:27, celkem upraveno 1 x.
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
-
Re: Zásuvka na tenre
Cus,povodne som chcel umiestnit zasuvku na plast ktory kryje smerovku nad nadrzou z vnutornej strany.Bohuzial nebolo tam dost miesta /mozno tak na mensiu moto zasuvku/ na vytvorenie otvoru,tak som zohnal z Louise.at vodotesnu EURO zasuvku ktora ma prirubu a tu som namontoval presne uprostred rajd pod hrazdicku.Je k nej vyborny pristup aj za jazdy a hlavne netreba mat moc dlhy kabel pretoze sa trebars nabijacka na telefon/mam ju aj s telefonom v kapsicke na rajdach/ otaca spolu so zasuvkou a kablik od nabijacky staci cca10cm/.Nic nicomu neprekaza a neposobi to vobec rusivo.Bender píše:Malej dotaz na majitele tenerek > kde mate 12V zásuvku pokud ste si ji nechali přidělat ??Normálně pod sedlem nebo někde u budíků ??

http://www.louis.de/_30dc6eea07fa83db8f ... r=10032936
Já jsem si zásuvku udělal u baterky. Je to schovaný před nepřízní počasí a před nenechavýma rukama okolojdoucích. Kabel k navigaci i k nabíječce telefonu mám dost dlouhý, takže ho vždy jen provlíknu u nádrže pod sedlem, pak pod nádrží až k řídítkům a valim. Zásuvku používám výjmečně. Ale je pravdou, že pokud bych ji používal často, tak bych ji asi vytáhl taky někde k řídítkům.
Doleštil jsem. Enduro forewer.
tak uz je to vyreseny zasuvka je v tom sedym plastu jak sou predni blinkry , foto dodam az budu u mtoto a vzpomenu si 

Ta fotka by mne docela zajímala 

sem na to uplne zapomel
je to navrtany v tom bocnim plastu co drzi celou masku
vyvrtanej otvor a do toho vsazena tahle vodeodolna zasuvka

je to navrtany v tom bocnim plastu co drzi celou masku
vyvrtanej otvor a do toho vsazena tahle vodeodolna zasuvka
Bender: Díky moc !
Jakou jsi použil zásuvku ? Tu od Louise ?

Jakou jsi použil zásuvku ? Tu od Louise ?
BigPep>abych pravdu rek tak nevim montovali mi ji v yamaze
Super nápad to si poriešim aj ja a silno rozmýšľam, že si dám dve na obe strany - človek nikdy nevie čo bude potrebovať zapojiť naraz pri cestovaní... 

Dobrý nápad, jdu jí tam hned lupnout
- Carlos Checa
Přesně tam jí mam taky,jak kdyby to tam na ní bylo připravený 

Na kolik vyjde montáž zásuvky v YAMAZE? 

- Carlos Checa
Hale nic to neni,koukal sem na ní půl roku v šupliku ,ale když se blížilo Rumunsko tak tam byla za půl hodku! 

AndyTenere píše:Cus,povodne som chcel umiestnit zasuvku na plast ktory kryje smerovku nad nadrzou z vnutornej strany.Bohuzial nebolo tam dost miesta /mozno tak na mensiu moto zasuvku/ na vytvorenie otvoru,tak som zohnal z Louise.at vodotesnu EURO zasuvku ktora ma prirubu a tu som namontoval presne uprostred rajd pod hrazdicku.Je k nej vyborny pristup aj za jazdy a hlavne netreba mat moc dlhy kabel pretoze sa trebars nabijacka na telefon/mam ju aj s telefonom v kapsicke na rajdach/ otaca spolu so zasuvkou a kablik od nabijacky staci cca10cm/.Nic nicomu neprekaza a neposobi to vobec rusivo.Bender píše:Malej dotaz na majitele tenerek > kde mate 12V zásuvku pokud ste si ji nechali přidělat ??Normálně pod sedlem nebo někde u budíků ??A netreba ziadne vrtanie a prisposobovanie,kabel od zasuvky dociahne v pohode az po bateriu pod sedlom.
http://www.louis.de/_30dc6eea07fa83db8f ... r=10032936

Taky to mám tak.
-
Prosímtě a nechceš se podívat kam ju zapojili? Jestli ju nahodou nezapojili na černej konektor, kterej vychází ze svazku jdoucího do budíků? Viz obrázek. Chci si dodělat zásuvku a ten konektor(dává 14V) si vo to říká. Nebo má někdo zapojenou zásuvku na tunhle konektor? DíkBender píše:BigPep>abych pravdu rek tak nevim montovali mi ji v yamaze

Re: Zásuvka na tenere
Vencysta>tenkrát jsem za to dal ale 1200,dělal jsem to kvůli tomu abych nepřišel o záruku a vyplatilo se,měl sem problem s elektrikou s hlavním rozvodem
alsonztvargla>ani nevim že tam takovej konektor je,možná to bude něco na způsob can bus co je na bmw,jinak tu zasuvku mám zapojenou na svetla
alsonztvargla>ani nevim že tam takovej konektor je,možná to bude něco na způsob can bus co je na bmw,jinak tu zasuvku mám zapojenou na svetla
Re: Zásuvka na tenere
Dík za info. Brzy budu mít najeto 20 tis. Kč, tudíž pojedu do Yamahy a o zásuvce uvažuju.
Bender píše:Vencysta>tenkrát jsem za to dal ale 1200,dělal jsem to kvůli tomu abych nepřišel o záruku a vyplatilo se,měl sem problem s elektrikou s hlavním rozvodem