JJ mohl by jsi hodit nějaká foto taky mě to dost zajímáRadek píše:A nějaká fotka by nebyla?Na to sedlo jsem vážně zvědavej jak bude vypadat v reálu
. Nějak si to na XTčku nedovedu představit.

JJ mohl by jsi hodit nějaká foto taky mě to dost zajímáRadek píše:A nějaká fotka by nebyla?Na to sedlo jsem vážně zvědavej jak bude vypadat v reálu
. Nějak si to na XTčku nedovedu představit.
venca píše:Můžu Ti to poslat,jinak to budu pálit Litemutomik píše:Nejde mi stahnout ta šablona na ten Laser. Jestli jste to někdo dokázal, budu rád, když mi to pošlete na e- mail. Díky. Tomikviewtopic.php?f=5&t=788&start=0&st=0&sk=t&sd=a
ahoj vsichni chtel jsem se zeptat kde se dá sehnat ten nerez ramecek nebo kdo ho vyrobí díkyTTrs píše:Jen to jen nerezovy ramecek z 3mm nerez plechu, co se prisroubuje pres to DNA viko, aby se nekroutilo.
Tak co ten figl s tim čidlemCestulka píše:
Mam, koupil jsem ho na http://www.xt660.de. Je treba k nemu jeste takovy ramecek, protoze je to docela mekota a pri dotazeni moc nesedi. Nekde tady byl o tom thread i s navodem, ale nejak ho nemuzu najit. Kdyztak to sesmolim znova a jeste doplnim o novej figl s teplotnim cidlem v airboxu.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů