Creptus plus Scorpion
Re: Creptus plus Scorpion
Tak to je celkem OK. Takže koncovka záleží na nás co tam bouchnem. Jako pěkný, hlavně váha šla dolů a zvůček to může mít taky dobrej.
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Vypadá to moc pěkně i cena je přijatelná, jen jsem zvědav, či při jízdě tě ten svod na boku nebude pálit do nohy jako u starého XT.Jorge píše:Ještě dvě fota
..na ježdění v sandálech na koupaliště může zapomenoutjaryn píše:Vypadá to moc pěkně i cena je přijatelná, jen jsem zvědav, či při jízdě tě ten svod na boku nebude pálit do nohy jako u starého XT.Jorge píše:Ještě dvě fota

I v létě jezdím v enduro botách-zdraví nadevše-U starého XTéčka mě to moc nepálilo ale u DR BIGu se mě spálily i nápisy diadora na botáchtotr píše:..na ježdění v sandálech na koupaliště může zapomenoutjaryn píše:Vypadá to moc pěkně i cena je přijatelná, jen jsem zvědav, či při jízdě tě ten svod na boku nebude pálit do nohy jako u starého XT.Jorge píše:Ještě dvě fota
kdyz sme u tech sandali, tak uplne vidim totra v lete, jak si to pali spokojene na ty svy zeleny yukine v sandalich na koupak, vysmatej jako lecototr píše:..na ježdění v sandálech na koupaliště může zapomenoutjaryn píše:Vypadá to moc pěkně i cena je přijatelná, jen jsem zvědav, či při jízdě tě ten svod na boku nebude pálit do nohy jako u starého XT.Jorge píše:Ještě dvě fota

Vasek->ty jsi jasnovidec, nebo mě špehuješ

totr> vidam mrtvy lidi
nevidany veci
a to neberu ani drogy
no ale rekni, ze ne, ze si spokojene nepoprdlas na yukine na nakej koupak bo do hospudky na jedno pekne v sandalich 

Na yuki jezdím hodně - každý den do práce, i za zábavou, atd. Na zadním kole E-09, tak i lehký offroad se dá projet. Je to takové příruční vozítko s malou spotřebou. Dokonce se zatím ani nekazí.
tak at slouzi dal bez problemu
jako priblizovadlo a hracka si myslim, ze to neni spatny