Tuning airboxu LiTe
Re: Tuning airboxu LiTe
LuckyG-> ...a když uděláš všechno co jsi popsal, tak zjistíš, že to chce větší ventily, jinou vačku a kdo ví co ještě 

Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Po vymene standardniho filtru za KN je rozdil uplny prd, to DNA viko je fakt ale znat, jen to chce dobre nastavit bohatost smesi. U me je to idelani spis chudsi s tim, ze v zime jeste +1 pridavam. Spodek a stred hodne ozije, nahore je pak motor uz takovej mdlej (asi jako v zakladu). Ikdyz ted to mam zase cely rozstelovany tim jinym nastavenim tepl. cidla...chtelo by to asi fakt ten powercommnader. 

- CeGo
- Kontaktovat uživatele:
kdyz ty filtriky jsou jen molitan .. tak to mas asi jednko kdyz si sezenes jen molitan Lite..ja bych ale sel do toho DNA, kdyby to nestalo tolik..
- Přílohy
-
- vents.jpg (12.86 KiB) Zobrazeno 22310 x
- CeGo
- Kontaktovat uživatele:
power bude, jen asi jeste by to chtelo to DNA.. no a taky ten ramecek co ti to drzi.. byl problem ho vyrobit ??TTrs píše:Po vymene standardniho filtru za KN je rozdil uplny prd, to DNA viko je fakt ale znat, jen to chce dobre nastavit bohatost smesi. U me je to idelani spis chudsi s tim, ze v zime jeste +1 pridavam. Spodek a stred hodne ozije, nahore je pak motor uz takovej mdlej (asi jako v zakladu). Ikdyz ted to mam zase cely rozstelovany tim jinym nastavenim tepl. cidla...chtelo by to asi fakt ten powercommnader.
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Cestulka>taky bych do něj hned šel, ale nemám teď na něj, tak jsem to přechodně vyřešil takle 

...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
Tak si pri nakupu dej hlavne bacha na verzi, pokud mas 07 s lambdou. Navic jsou pak i jiny mapy a dost uzivatelu lambdu odpojuje a dava misto ni jen takovou zatku do svodu. (O2 eliminator)Cestulka píše:power bude, jen asi jeste by to chtelo to DNA.. no a taky ten ramecek co ti to drzi.. byl problem ho vyrobit ??
Jinak ten ramecek je k tomu DNA dobry dat, protoze pak lip sedne. Vyrobni cena je cca 200Kc, ale ja uz jsem letos svoje vyrobni kapacity v praci vycerpal, takze vam tady poskytnu jen dwg sablonu na laser a nechte si to nekde vypalit. Zkus se zeptat totra nebo tatara...

- CeGo
- Kontaktovat uživatele:
co ja vim, je jen jeden typ Powercommandera na vsechny japonce... je to PC3USB no a rozdíly jsou jen v kabeláži.. a ten s tou kbeláží na XT660 ma oznaceni PCIII USB 412-411 ktere je stejne pro vsechny XT600X,R 2004-2008, mapy si klíďo stáhnes ze stranek PC.. to čidlo proč odpojuji? Dělá to tam brajgl, či co ? Jo a tu dwg sablonu sem muzes nahrat ? zabira to moc? Vypalit uz bych si to nekde nechal.. kamos dela na cnc, treba by to zmakl.. díkTTrs píše:Tak si pri nakupu dej hlavne bacha na verzi, pokud mas 07 s lambdou. Navic jsou pak i jiny mapy a dost uzivatelu lambdu odpojuje a dava misto ni jen takovou zatku do svodu. (O2 eliminator)Cestulka píše:power bude, jen asi jeste by to chtelo to DNA.. no a taky ten ramecek co ti to drzi.. byl problem ho vyrobit ??
Jinak ten ramecek je k tomu DNA dobry dat, protoze pak lip sedne. Vyrobni cena je cca 200Kc, ale ja uz jsem letos svoje vyrobni kapacity v praci vycerpal, takze vam tady poskytnu jen dwg sablonu na laser a nechte si to nekde vypalit. Zkus se zeptat totra nebo tatara...
Presne jak pise TTRs, tak pokud bych neco takovyho delal a mel moto s lambdou,tak bych ji urcite odpojilTTrs píše:Tak si pri nakupu dej hlavne bacha na verzi, pokud mas 07 s lambdou. Navic jsou pak i jiny mapy a dost uzivatelu lambdu odpojuje a dava misto ni jen takovou zatku do svodu. (O2 eliminator)

- CeGo
- Kontaktovat uživatele:
Jako na té sondě asi něco bude... kde sehnat ten o2 eliminator? jak to vubec vypada? to se připojí na ten kablik misto sondy ?
No a ty power commandery jsou fakt stejné.. Na strankach vyrobce je to az do roku 2008 stejne, i mapy.. http://www.powercommander.com/powercomm ... 27&yr=2007
No a ty power commandery jsou fakt stejné.. Na strankach vyrobce je to az do roku 2008 stejne, i mapy.. http://www.powercommander.com/powercomm ... 27&yr=2007
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
myslím že to vyrábí devil ke svejm vejfukům
- CeGo
- Kontaktovat uživatele:
neco jsem našel ale to je jakási elektronická ůprava..http://gordonfraser.wordpress.com/2008/ ... nator-mod/ není možné že by s tím pow.cmd 3usb to bylo jinak.. některé mota musíjou mít pow.cmd 2 a ten se připojuje před řídící jednotku.. no ale trojka se umisťuje až za řídící jednotku.. to je hlavní rozdíl mezi 2 a 3kovým commanderem.. tak teoreticky ovlivňuje i data které vyslala sonda do řídící jednotky.. když je až za tím.. ale fakt nevím????
S tim powercommanderem si mel pravdu, je skutecne jen jeden typ. Nevim, kde jsem prisel na to, ze je jich vic...
Ohledne te lambda sondy bych to nejdriv zkusil s ni a postupne vyzkousel vsechny mapy (treba i ty neoficialni). Pokud by nic z toho nezabralo a delalo to nejakou neplechu, tak bych asi resil nejaky ten eliminator. Mela by to byt ucpavka do svodu misto sondy a neco na zpusob terminatoru u PC, co pichnes misto konktoru lambdy.
Zkus schvalne vyzkouset odpojit ten konektor lambdy, jestli ti to bude hlasit nejakou chybu (err 24) a projevi se to nejak na chovani motoru. Docela by me to zajimalo.

Ohledne te lambda sondy bych to nejdriv zkusil s ni a postupne vyzkousel vsechny mapy (treba i ty neoficialni). Pokud by nic z toho nezabralo a delalo to nejakou neplechu, tak bych asi resil nejaky ten eliminator. Mela by to byt ucpavka do svodu misto sondy a neco na zpusob terminatoru u PC, co pichnes misto konktoru lambdy.
Zkus schvalne vyzkouset odpojit ten konektor lambdy, jestli ti to bude hlasit nejakou chybu (err 24) a projevi se to nejak na chovani motoru. Docela by me to zajimalo.

- CeGo
- Kontaktovat uživatele:
ttrs>no power.cmd by měl být příští týden.. nechám si ho asi namontovat, tak se jich zeptám jestli nemaji s tou sondou zkusenosti, popřípadě to asi vyzkouším se sondou, až pak bych dělal nějaké úpravy.. a co říkáš na ten kryt od dna? mám ho ještě dokoupit? ať tam je vše..? je fakt, že když už Pow.Comm. tak ať to má dost vzduchu,co? Navíc tam maji primo odladenou mapu pro Akrap open+2x Dna filter..ja mam vnitrni sice KN ale to neva.. To by byla mapa prímo pro mě:).. Jelikož na brzdu se mi moc nece, bo za to chtějí 2000,-
to si radeji koupím ten dna kryt.. a měl bych to mít ideálně odladěné..

Kryt od DNA mam a fakt doporucuju, narozdil od KN, iridiovy svicky a dalsich volovin je to fakt znat a jede to lip. Navic s pwrcmd a akrapama to bude uplne libovy. 

TTrs> takže si se rozhodl pro akrapííí ? 

- CeGo
- Kontaktovat uživatele:
ok asi ho objednam !TTrs píše:Kryt od DNA mam a fakt doporucuju, narozdil od KN, iridiovy svicky a dalsich volovin je to fakt znat a jede to lip. Navic s pwrcmd a akrapama to bude uplne libovy.
Spis se rozhoduju, jestli neprodat XT...kenyo píše:TTrs> takže si se rozhodl pro akrapííí ?

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
za mě prodatTTrs píše:Spis se rozhoduju, jestli neprodat XT...kenyo píše:TTrs> takže si se rozhodl pro akrapííí ?