padáky :)
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
- vitaminc
- Kontaktovat uživatele:
Re: padáky :)
Měl bych otázku na padáky. Dokáži při položení motorky ochránit i plasty, nebo je to převážně ochrana motoru?
to si děláš srandu nevitaminc píše:Měl bych otázku na padáky. Dokáži při položení motorky ochránit i plasty, nebo je to převážně ochrana motoru?

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
pružnej je jn spodek plastů a ta njbližší část k sedlu, mám jeden poškozenej doma a zkoušel jsem to, po jaký době to zbělá, když s tím zapružím, v tom průduchu to zbělá a zbělá to i tam, kde se to třeba jen lehce ohnulo nebo bylo nějakým způsobem ťuknuto(promáčknuto) 

...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
- vitaminc
- Kontaktovat uživatele:
aha škoda, já jen ptal jak moc je potřebuju.. Oni ty plasty jak znám yamahu bodou taky pěkně drahý a všechno se kitovat nedá:)))
Dle vlastní zkušenosti můžu říct,že plasty na xt nejsou zas tak drahý,v porovnání s jiným modelem, anebo značkou rozhodně ne.Akorát kryt na výfuk je pálka.Bok nádrže něco kolem 800 a rovnou v barvě,ale bez nálepek.Ještě plexi je dražší asi 900.Ostatní plastíky jsou stovkový záležitosti.Nic dramatického,podotýkám že mluvým o origo plastech v barvě.
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No já už jsem s tím několikrát fláknul při svých bahenních výletech. Padáky už mám solidně odbraný z obou stran - a plasty jsou pořád netknutý
. Každopádně ty pádla, co se dávali na starší XT (a Rka), tak ty se odřou i když ti to spadně ze stojánku

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Radek> mě se "pádla" neodřeli jak jsem to tenkrát slavně pustil na letišti, jen blatník a blastr
pádla nic 

...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko