prozraď, za kolik to krajoch nechal ten kn filtr?
V CR je temer nesehnatelnej, kontaktoval jsem skoro vsechny co prodavaji DNA, pak i primo dovozce a stejne prd. Nakonec jsem ho objednal prave z XT660.de a maximalni spokojenost, prisel asi za 4 dny normlane postou. Myslim, ze by nebyl problem udelat nejakou hromadnou objednavku a postovny si rozpocitat. Ten chlapek z OTR je docela v klidu a napr. uzivatelum z XT660.com dava slevu.Cestulka píše:nevíte někdo kde ten kryt od dna sehnat např u nás?? kurna z toho xt.660.de vyjde i s postovnym skoro na 2000,- do řitě to je moc za takovou kravinku!
no jako do zítra myslíš prachy?.. já bych to musel objednat a zaplatit ze svojeho prece... tak až by to přišlo tak by jste mi to zaplatili, ale nevím jak si to předat.. bud kdo jezdi do Brna by se pro to mohl stavit.. v krajním pripade bych to musel zabalit a poslat tak by jeste stalo neco to postovne u nas..cca90kč či kolik to stoji.. tak máte čas se ozvat do zítřka do 12h.. kdo by jste to chtěli..LiTe píše:Cestulka> škoda, o zítra to opravdu neseženu
Prisel mi uz dost namazanej z vyroby, takze nebylo treba. Ale zrovna nedavno jsem ho pral a mazal prave tim KN cisticem a mazacem a uplne bez problemu, akorat je ted cervenej.CeGo píše:tak už ho mám, cca za 1900ale snad to bude stát za to
.. jen mám dotaz, myslíte, že na něj můžu použít ten olejíček od KN???
ttrs> stříkal jsi to něčím?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů