ENDURO STUPAČKY
Re: ENDURO STUPAČKY
Mohl bych si také jedny stupačky objednat ? Nebo už jsem to prošvihnul ...
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Tak konec,zítra dopoledne asi začnu pálit.Tak pokud by někdo chtěl tak ráno sem ještě mrknu 

Čus tak já taky jedny stupačky Enduro jestli to ješte de? Dík
Pořídil jsem enduro kola tak by se hodily!!!
Pořídil jsem enduro kola tak by se hodily!!!
tak už to frčí.Do konce příštího týdne budou i po zinku 

venca píše:tak už to frčí.Do konce příštího týdne budou i po zinku

Mám takovej malej dotaz. Mohu si ještě taky objednat stupačky?
Pokud by to šlo a půjdou na XTZ tak bych je bral.

No ono bude jednoduší když si sundáš tu gumu a budeš mít zubatý stupačky......pokud se nepletu je to na jeden šroubek ze spodu stupačkymetro píše:Mám takovej malej dotaz. Mohu si ještě taky objednat stupačky?Pokud by to šlo a půjdou na XTZ tak bych je bral.

Jedny navíc ale dělámvenca píše:No ono bude jednoduší když si sundáš tu gumu a budeš mít zubatý stupačky......pokud se nepletu je to na jeden šroubek ze spodu stupačkymetro píše:Mám takovej malej dotaz. Mohu si ještě taky objednat stupačky?Pokud by to šlo a půjdou na XTZ tak bych je bral.

Tak tu gumu jsem sice sundal, ale je to podle mě úzké.venca píše:No ono bude jednoduší když si sundáš tu gumu a budeš mít zubatý stupačky......pokud se nepletu je to na jeden šroubek ze spodu stupačkymetro píše:Mám takovej malej dotaz. Mohu si ještě taky objednat stupačky?Pokud by to šlo a půjdou na XTZ tak bych je bral.
Jak jsem psal. Pokud mi tam půjdou a jsou o něco širší tak si je zamlouvám:o)venca píše:Jedny navíc ale dělámvenca píše:No ono bude jednoduší když si sundáš tu gumu a budeš mít zubatý stupačky......pokud se nepletu je to na jeden šroubek ze spodu stupačkymetro píše:Mám takovej malej dotaz. Mohu si ještě taky objednat stupačky?Pokud by to šlo a půjdou na XTZ tak bych je bral.
Jak jsem psal. Pokud mi tam půjdou a jsou o něco širší tak si je zamlouvám:o)[/quote]
Ok,budu s tebou počítat,ale jestli ti tam půjdou to nevím.Jedině si odchyť někoho s XT a půjč si od něj stupačku
Ok,budu s tebou počítat,ale jestli ti tam půjdou to nevím.Jedině si odchyť někoho s XT a půjč si od něj stupačku
Ok,budu s tebou počítat,ale jestli ti tam půjdou to nevím.Jedině si odchyť někoho s XT a půjč si od něj stupačku[/quote]venca píše:Jak jsem psal. Pokud mi tam půjdou a jsou o něco širší tak si je zamlouvám:o)
Já nikoho neznám kdo má XT. Psal jsi že máš 1ks do rezervy. Můžem se domluvit tak že mi je pošleš já ti je zaplatím a buď si je nechám nebo ti je vrátím. Pokud nesouhlasíš tak se nic neděje a necháme to bejt:o)
TAK HOTOVO.Stupačky mám hotové tak mi můžete poslat adresy na zaslání. 

Tak jestli jsem se dostal do seznamu, tak
Jiří Světlík, Zahradní 51 , 763 12 Vizovice, Pošli číslo účtu a já ti to zaplatím předem na účet i s poštovným.
Jiří Světlík, Zahradní 51 , 763 12 Vizovice, Pošli číslo účtu a já ti to zaplatím předem na účet i s poštovným.
....na takové to domácí žvýkání....
Jiří Švábenský , Bělotínská 1291, Hranice 75301, Taky bych platil předem na účet i s poštovným
Já jestli jsem tam taky? Tak Petr Vybíral , Kněžice 320 , 675 29 . Dík
Venca: Já si je vyzvednu až na srazu Díky.
Venca: poslal som ti adresu sukromnou spravou, tesim sa na teplo 

- Robert Kostka
Venca: Moje adresa je - Robert Kostka, 257 87 Střezimíř 134. (taky bych platil předem na účet i s poštovným)