Jinak bych koukal po různých bouračkách, občas se něco objeví

Jo, tak urcite to bude lepsi mit druhej X-kovej (i se po nem poohližim), ale zas az takova blbost me to neprijde. Vždyť ten kotouč je na 6-ti šroubech a aspon si nemusej znova sedat desticky na jinak vyjetej kotouč.Radek píše:Jinak je blbost přední kotouč přehazovat. Sežeň si Xkový...
Nene v tom sem nevinně. Ja nasel nejakej mesic starej inzerat na ND na XT na motorkarich. Psal tam, ze ma i kola, tak sem to zkusil a jeste je mel. A dokonce kousek ode me, tak bylo o osudu XTXR rozhodnutokenyo píše:Ninjaman> že ty si mi vyfouk kola od toho soudruha z motoinzerceneva už to mám také poscháněné a to tak že world wide
![]()
ale jo seš vinenNinjaman píše:Nene v tom sem nevinně. Ja nasel nejakej mesic starej inzerat na ND na XT na motorkarich. Psal tam, ze ma i kola, tak sem to zkusil a jeste je mel. A dokonce kousek ode me, tak bylo o osudu XTXR rozhodnutokenyo píše:Ninjaman> že ty si mi vyfouk kola od toho soudruha z motoinzerceneva už to mám také poscháněné a to tak že world wide
![]()
Když já si tyhle věci strašně vychutnávám a udělam u toho haldu jinejch důležitejch věcí. Jako třeba, že sem dneska stihnul motorku i umejttotr píše:Co bys tam týden dělal? Zítra odpoledne to půjdeš protáhnout ne?![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 hostů