Ladaky
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ladaky
vasek> eeeemmm, říkejme tomu vyjímečnej 

...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
vyjímečnej
...........

Tento výfuk znáte? Mě přijdou úžasné ty svody, škoda jan že jsem nenarazil na fotku i z druhé strany. Navíc by díky jedné koncovce mohla být zajímavá i cena.
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Akrapovič, cena hodně přes 20k
.. mně by se líbilo mít takto vedený svody, jen bych chtěl na konci zase 2 koncovky 

To já vím, že Akrapovič
jen jestli někdo neví model. Kouknul bych se na neměckej ebay, kamarád má účet a i adresu na doručování do prace v SRN, jen moc ochotnej není
Když dám totiž jen akrapovic xt, tak nenejdu nic
Nějaké Eura mám, a pokud bych přez zimu sehnal lauf, tak už si to XT na jaře určitě koupím
EDIT: tak jsem objevil tyto- http://cgi.ebay.de/Akrapovic-slip-on-Sc ... 286.c0.m14
Cena tedy cca 20 000,- ale new, chce to objevit z druhé ruky použité tak za 400€

Když dám totiž jen akrapovic xt, tak nenejdu nic
Nějaké Eura mám, a pokud bych přez zimu sehnal lauf, tak už si to XT na jaře určitě koupím

EDIT: tak jsem objevil tyto- http://cgi.ebay.de/Akrapovic-slip-on-Sc ... 286.c0.m14
Cena tedy cca 20 000,- ale new, chce to objevit z druhé ruky použité tak za 400€

A zrovna nedávno jsem viděl XT125X a koukal jsem jak vipadá ten jeden vejfuček a nevadilo by mě to mít pouze jeden. Jinak pokud stojí 820€ sada svodů a dvou koncovek tak tohle by mohlo stát kolem 600€.
Jinak krásnej je, až na tu malou homologační vložku
takovou měla sestra na Dandym. Ale je to jasné, v SRN si nikdo netroufne jezdit bez homologovanejch výfuků. Do vstupu ČR do EU jsem sloužil na hraničním přechodu jako celník a kdyby jste viděli ty německý policajti co otočili našich čechů s laďákama bez TÜV, strkali různě metry do výfuků a podobné skopičiny. A taky Jsem viěl pár pokut... Já sám když jel do Louisu na CBR, tak jsem tam projel, protože mi mávali že mě znali, ale zpět jsme jeli jinej přechod a už mě chtěl pokutovat, naštěstí jsem měl v laďáku, jednu přepážku a on se pořád snažil ten svůj metr narvat hlouběji a nešlo mu to nakonec mě zachránila asi ta jedna přepážka a služebák. A to jsem měl hodně tichej laďáček...
Jinak krásnej je, až na tu malou homologační vložku

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
LuckyG> xt125x je ale o hodně menší motorka a je na jeden vejfuk dělaná

Radku, systém 2-1-2 , má aprilia pegaso trail a strada. Motor je stejný a prý ten svod do našich strojů pasuje. Dá se použít i samostatně ta část 2-1. Neviděl jsem to na vlastí oči, takže bez záruky.Radek píše:Akrapovič, cena hodně přes 20k.. mně by se líbilo mít takto vedený svody, jen bych chtěl na konci zase 2 koncovky
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
totr> aby to nebylo jedna paní povídala

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se pokusil v pocitaci napasovat svody a koncovky z pegasa na XT660
. Nejsem si jistej, zda by to tam pasovalo. Problem je kyvka a asi by to pak chtelo pouzit i koncovky z pegasa, jsou o neco kratsi a v mensim sklonu... Ale vysledek by byl jiste zajimavej
a i ty koncovky v mensim uhlu by nemusely vypadat zle 

Sewas, tak sem pripajam zvuk s Akrapov, velmi som ju neytacal lebo bola este studena, ale za tepla dava fajne plamienky.
http://www.youtube.com/watch?v=7ig_3x4QhRQ

http://www.youtube.com/watch?v=7ig_3x4QhRQ
O vyfuku 2-1 uvazuju uz dlouho. Jedine co mi vadi je, ze zadny z vyrabenych nelze pouzit s poradnyma padakama (motech, apod.)
Poptaval jsem Creptus, pak dam vedet, kolik za nej chteji.

Poptaval jsem Creptus, pak dam vedet, kolik za nej chteji.
fuj fuj a fuj.. motorka prostě má mít dva laufy a tečka

kenyo píše:fuj fuj a fuj.. motorka prostě má mít dva laufy a tečka![]()
![]()

Vyděl jsem origo svody od Creptuse na živo a ta levá strana vypadá hrozně.Navíc jak to je otevřené tak tam bude létat bláto přímo na prd...
Jeden kolega to má a povedlo se mu při větším doskoku praštit brzdičem do tlum.výfuku.Má tam pěknej dolík. 

1 valec => 1 lauf
cokoli jinyho jsou zbytecny kila navic
cena od Creptusu je 8500Kc
cokoli jinyho jsou zbytecny kila navic

cena od Creptusu je 8500Kc

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
nebo si od creptusu nechat udělat výfuk 2-1-2