TENERE - rally štítek
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: TENERE - rally štítek
Fort Koucour: parádní Tenérka.
Mám na té hrazdičce navigačku do auta, a ani při větším slejváku mi pří jízdě za tím origo plexi na to neprší. S tímhle by asi hrozilo, že by to zmoknout mohlo, že? Ty turbulence mě totiž taky lehce štvou a designově to vypadá moc hezky.
Chtěl bych se zeptat, kde sis nechával přešívat sedačku a na kolik to vyšlo? jestli sis to nechával teda dělat ty?
Mám na té hrazdičce navigačku do auta, a ani při větším slejváku mi pří jízdě za tím origo plexi na to neprší. S tímhle by asi hrozilo, že by to zmoknout mohlo, že? Ty turbulence mě totiž taky lehce štvou a designově to vypadá moc hezky.
Chtěl bych se zeptat, kde sis nechával přešívat sedačku a na kolik to vyšlo? jestli sis to nechával teda dělat ty?
Déšť jsem nějak neřešil protože mám obyč navigaci v mobilu a za deště jsem s tím ještě nejel a třeba bych na to ani neviděl nevím 
Jinak sedačku jsem vyměnil za originál sedlo, ale chtěl jsem si to nechat přešit zde
http://www.ddtuning.wbs.cz/

Jinak sedačku jsem vyměnil za originál sedlo, ale chtěl jsem si to nechat přešit zde
http://www.ddtuning.wbs.cz/
Ahoj, děláš ještě tyto štítky na zakázku? Měl bych zájem... Dík za info. Jinak moc pěkná!
- Carlos Checa
Jojo, udělám, jen nevim kdy 

- Carlos Checa
nová forma, vydržela bohužel jen jeden kus, celá je vytrhaná a zlomil se jeden "zub" 

-
Ahoj, podarilo sa mi rozmlatit povodny plexi stit. Rozmyslal som nad nejakou alternativou a tento rally stitok vyzera velmi dobre. Takze ak by sa podarilo vyrobit nejake nove mam velky zaujem 

podobne, preletel som cezeň na MX trati 

- Carlos Checa
Takže pánové, nová forma schne v dílně, momentálně mám i trochu času, tak by to mohlo klapnout! Zatim je vás ve frontě cca 6, takže se budu snažit na nikoho nezapomenout 

Tak tento štítek drží výborně, byl na tenerce během bouračky a i když jsem přišel o celý předek tak štítek se utrhl z těch plastovejch šroubů a zůstal bez škrábanečka za mne 

odkiaľ beriete náhradné plast. skrutky? Yamaha 4€/ks
od carlos checa 

Tak čekáme a doufáme 

- Carlos Checa
Tady šrouby http://www.plastovesoucastky.cz/index.p ... 13&&page=8 koupil jsem jich 100, ale už jich moc nemám 

- Carlos Checa
Pánové. stále mě přes SZ bombardujete dotazama a už se taky trochu ztrácim v počtu zájemců, zatim odhaduju tak 6-8 ks ! Zítra nahodim fotky formy, ale porosim vás potvrdit kdo co chcete, myslim hlavně počet kusů a barvu, zatim suveréně vede bílá perleť ! Hoďte to prosím sem a né do SZ , Díky 

biela perleť a polepmi 

-
Poprosim bielu perlet s klasickym cerveno ciernym polepom ako je standard na bielej.
Dik
Dik
Taky se přidávám s bílou perletí a polepem 

Taky chci bílou perleť a promiň za bombardování 

Tak Karlosi, po naší mail komunikaci, bych poprosil ( a samozřejmě zaplatil )
jeden kousek v bílé perleti s červeným pruhem.