Bílá svíčka
Bílá svíčka
Zdravím přátelé, třeba mi někdo poradíte. Mám laďáky a knko, pořád si hraju s tou směsí.
Hodnota směsi, kde mi to jezdí nejlíp je 12-13, ale když vyndám svíčku tak je bílá hrozně. Když ale směs přidám na čtrnáct a výš tak motorka chcípá a zahlcuje se a cukatůra je šílená. Když teda budu mít hodnotu na těch třinácti kde mi to jezdí nejlíp a svíčka je bílá což říká, že je směs chudší neuškodí to motoru když budu jezdit s touhle hodnotou? Díky za odpovědi kamarádi
Hodnota směsi, kde mi to jezdí nejlíp je 12-13, ale když vyndám svíčku tak je bílá hrozně. Když ale směs přidám na čtrnáct a výš tak motorka chcípá a zahlcuje se a cukatůra je šílená. Když teda budu mít hodnotu na těch třinácti kde mi to jezdí nejlíp a svíčka je bílá což říká, že je směs chudší neuškodí to motoru když budu jezdit s touhle hodnotou? Díky za odpovědi kamarádi
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: Bílá svíčka
motor se ti víc hřeje a navíc hrozí ,že třeba upálíš kontakt na svíčce,který ti potom spadne do válce a je vymalované.....taky to teď řeším.mám směs na 18 a furt bílá
asi to bude chtít na brzdu a novou mapu 

Toho bych se moc nebál že by odkápla svíčka pokud není vícebodová. A přemapování pokud se nepletu znamená dát pwc ne? a odladit. Cenově to dostupné zrovna není. kamarád měl knko i laufy a řikal pokud jezdí tak nech být. Jednoválec bude cukat vvždycky je to přece xt:-p.
Ono v našem případě bude asi nejlepší nechat směs tam, kde je cukatůra co nejmenší a motorka jezdí co nejlíp. Podle toho jak vypadá svíčka, už se řídit nebudu.
Origo jsem mel bohatost jedna a teď mám třináct, dost je taky znát počasí zima, vlhko pak to taky jinak jezdí.

všetky sviečky čo som mal vybraté z áut kôli výmene po km... boli biele