No, já nevím, jak byl velký

, ale tak chci tam nacpat jídlo, malou lahev s pitím, doklady, klíče a léky ... takže něco, co je "jen" na doklady je mi k ničemu. Mám Diabetes - takže si představ dva malé penály na tužky, k tomu větší peněženku. To je základ - pak musím mít s sebou nějaké jídlo - minimálně 0,5 litru Cola, nějaké tyčinky dejem tomu + 2 housky na svačinku (ty jsou skladné) + klasika doklady - peněženka, obal s doklady, doklady k motorce a případně tam šoupnout ještě koutoučák, ale ten je těžký, tak aby mi to zato nervalo. Rozhodně chci něco před sebe a né za sebe - abych si mohl ve slabé chvilce zkontrolovat, že to opravdu neuletělo

.
Ze začátku po městě budu jezdit s batohem a neřeším to, ale na delší cesty to nebude ono ... tak pokukuju po téhle alternativě.
Jen chci říct, prostě něco, co má 20*10*5 cm například - to si myslím, že je šíleně malé na moje potřeby. Není třeba obří bágl, ale prostě asi budu vozit více věcí, než stadnardně vy ostatní, co třeba berete jen doklady

...
Vím, že by to řešil kufr dozadu - ale to se mi nelíbí, je drahý ... a prostě fuj

. Navíc u tankvaku můžu mít hezky mapu před sebou, přibrzdím, juknu na ni a jedu dál a nemusím sesedat a někde to lovit
Tak si jen chci ověřit, jestli ten Lídl někdo jezdí s tím, že bych pak na něj zašel nakouknout, až tam bude, zda mi rozměry vyhovuje

. Lojzo cosi jsem viděl na obrázku, ale ne v reálu a to je docela nepříjemné

... dávám přednost tomu si to osahat. Zkusím zapátrat, jestli se to dá někde prohlédnout v Praze

, díky.