/pardon mimo temu,ale nedalo mi to/
Ráfek škrtal o gumu? Nejak nepobírámLiTe píše:ninja> pojezdíš ještě nějaký km a on se ráfek potom srovná sám, aby neškrtal, mě škrtal lehce o gumu ale po cca 100km se to srovnalo a je klid
ovšem pokud budeš mít na R ku slušné silniční peu tak je ti v terénu zrovna tak k ničmeu jako XkoTTrs píše:Zase na druhou stranu na silnici je opravdu maly rozdil mezi X a R. Pokud jsou na Rku slusny gumy, tak se temer vyrovna Xku. Stupacku budes v zatackach stejne brousit na obou a predni brzdu unavis i na Xku.
to fakt? taky maly je rozdiel medzi sirsimi 17kami na Xku a uzsimi 21/17 na Rku? motard sa mi zdal lepsi a obratnejsi na kruhaky a mesto, ale ak je ten rozdiel taky maly... v terene som este nejazdil, ale na ceste viem ist na limit. na druhu stranu dve sady pneu vyjdu o moooc lacnejsie ako dve sady celych kolies... najlepsie je skusit to na vlastnej kozi, pohladam kde by sa dalo...TTrs píše:Zase na druhou stranu na silnici je opravdu maly rozdil mezi X a R. Pokud jsou na Rku slusny gumy, tak se temer vyrovna Xku. Stupacku budes v zatackach stejne brousit na obou a predni brzdu unavis i na Xku.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 hostů