objednané má:BranoBA,nowwka xtx,Stařík,Robert Kostka,Sandas,kenyo,Pavlík,hykšák,Richard,maser76,Jode,Big Pep,Draker
HOTOVO

viewtopic.php?f=3&t=481 mrkni sem,jinak na Tenerce snad jsou zubatý nebo né? Pokud by tě zajímal nějaký konkrétní rozměr,tak ti to změřímBender píše:mas nekde rozmery , zajimalo by me esi to padne i na tenerku
Tak cenu pro xt nechávám stejnou + pošta.Dělalo to tuším 459,-.Co se týká mřížky z nerezu jsem psal do tématu Mřížka.Robert Kostka píše:Na kolik vycházejí cenově? Někde jsem našel 360,- Kč. Ta cena je aktuální? Jestli jo, tak bych si taky jedny objednal. Ale bez povrchový úpravy, nechal bych je pozinkovat žárově.
Venco, jak si pokročil s tou nerezovou mřížkou, budeš s ní něco dělat?
Robert
Tak já jednu sadu taky beru. Tu mřížku jsem myslel, jak jsem ti posílal, jestli s ní budeš něco dělat, nebo ne.venca píše:Tak cenu pro xt nechávám stejnou + pošta.Dělalo to tuším 459,-.Co se týká mřížky z nerezu jsem psal do tématu Mřížka.Robert Kostka píše:Na kolik vycházejí cenově? Někde jsem našel 360,- Kč. Ta cena je aktuální? Jestli jo, tak bych si taky jedny objednal. Ale bez povrchový úpravy, nechal bych je pozinkovat žárově.
Venco, jak si pokročil s tou nerezovou mřížkou, budeš s ní něco dělat?
Robert
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 hostů