GPS na xtečku
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
GPS na xtečku
Tak jsem řešil jak na moto přidělat GPS a nakonec to dopadlo takhle. Vypadá to hodně funkčně a i když se to nezdá, drží to fakt fest. V pátek a v sobotu to prubnu, tak uvidím, jestli to vydrží 

Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: GPS na xtečku
Cool
Proti ostrasom a vibraciam to mas zabezpecene dobre. Ale si si isty,ze sa ti mobil nezosmykne dole ked pojdes cez nerovnu cestu?

Proti ostrasom a vibraciam to mas zabezpecene dobre. Ale si si isty,ze sa ti mobil nezosmykne dole ked pojdes cez nerovnu cestu?
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
ta snura je celkem dost utahla, mobil je delanej z takovy protiskluzovy gumy a ten molitan je ze shora hladkej... Takze ta guma se o ten hladkej molitan pekne zasekne
. kdyztak ho mam jeste pojistenej vlascem, kterej je provliknutej dirou na snuru na krk, co uz ma telefon od vyroby
.

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Radek> super, takže trefíme a dojedeme na sraz jo ? 

...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
- melloun
- Kontaktovat uživatele:
dobry. takze cestu uz najdes. ale nezapomen si nabrat benzin. uz ti sviti kontrolka

melloun
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jj.. budeme to moct vzit tem nejvetsim prdelemaLitEGloW píše:Radek> super, takže trefíme a dojedeme na sraz jo ?

Radek> čest, hele chci tu navigaci vyřešit uplně stejně, mám taky S710 a ted hledám na netu navigaci pro tenhle telefon... jak se ti to podařilo vyřešit? (jen GSM navigace nebo s GPS přijímačem přes bluet? dik 

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
s GPS prijimacem pres bluetooh.. V telefonu mam nahranej TOMTOM a funguje to super
.. Jen mam uplne debilni ten modul (porad se samovolne vypina
), takze ho pujdu vymenit za nejakej lepsi 

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ne ze by provazek nebyl funkcni
, ale nechtel jsem tam mit porad ten hnusnej molitan a taky kdyby to nahodou nekdy prasklo, telefonu by byla pomerne skoda...
Tak jsem nakonec doma vyhrabal starickyho MDA Compact, ke kteremu mam bytelne kozene pouzdro s integrovanym kovovym zavitem na sroubek... Nic me to nestalo a snad to bude hezky fungovat
...
Nevyhodou je, ze Compact nevydrzi tak jako mobil a na delsi cesty to tedy bude chtit zapnutou nabijecku do zapalovace...

Tak jsem nakonec doma vyhrabal starickyho MDA Compact, ke kteremu mam bytelne kozene pouzdro s integrovanym kovovym zavitem na sroubek... Nic me to nestalo a snad to bude hezky fungovat

Nevyhodou je, ze Compact nevydrzi tak jako mobil a na delsi cesty to tedy bude chtit zapnutou nabijecku do zapalovace...
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
proč tu neni smajlik palce nebo tak něco podobnýho, chci dát ten co směřuje dolu samozřejmě 

...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko