Balíte dovolenou...?
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Balíte dovolenou...?
mad> Zkracene receno budu muset na moto pripevnit: spacak, stan, karimatku, plachtu + tasku na vsechny ostatni veci...
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Jsou i tací, co jedou na týdenní dovolenou jen s tankruksakem a to v něm mají i spacák a pár konzerv 

Tak toto nechapem! Ale zas ked mas kopec eur, staci aj ten tankruksaktotr píše:Jsou i tací, co jedou na týdenní dovolenou jen s tankruksakem a to v něm mají i spacák a pár konzerv

Ked sme isli minuly rok do Talianska, zbalit dvoch ludi do dvoch Vanucci brasen bol nadludsky vykon

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
jezdit se zlatou kartou

...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
Lite - haha, lenze az si potom pozries zostatkna ucte,aby ti nezostalo nevolno 

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Reni> já určitě ne
ale máš pravdu 

...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
Já jsem koupil od Givvi.Měl jsem jen vrchní plotnu a dokupoval jsem boční držáky.Cenu přesně nevím,protože jsem to kupoval i s kufry.Mám pocit že to bylo kolem 3500kč.Montáž v pohodě.Fotky na majitelích.Pokud bude někdo chtít,tak to nafotím detailněK.O.zel píše:no pravetotr píše:Draugovi jsem poradil kompletní nosiče (horní i boční) z Louis.de za 179 euro.K.O.zel píše:cha, tak 6 klacku na drzaky nemamo jinejch nevis?
draugovi si prej poradil..on ale nema ten nosic co uz mame my....
o nakejch jen bocnich za slusnou cenu nevis? hm?
totr> sim te co to mas za kufry? Zarges??
jo, Zargesy jsou to. 

a ty "ocka" jak mas na vikach...udrzej neco? dyz bych za ne chtel chytnout gumycuky? netece do nich? a jsou normal seriove zamykatelny? nebo se dokupuje zamek extra stejne jako ty "ocka"? dik za inf
ideal by byla mala recenze na ty kufry od tebe
ideal by byla mala recenze na ty kufry od tebe

Taky se pochlubím.... koupil jsem si rámky od BGV a nabastlil jsem si doma na ně držáky, zatmelil, natřel a toto je výsledek. Koupil jsem si kufry od AluMilanek a můžu vyrazit. Teda letos tak maximálně na sraz
Všechny prachy na cestováni sežraly právě ty kufry 

Pekne
To su kolko litrove kufre? A kolko ta to cca vyslo aj s tym nosicom na kufre?

To su kolko litrove kufre? A kolko ta to cca vyslo aj s tym nosicom na kufre?
Kufry jsou od AluMilanek ty nejmenší tzn. 32l. Oba kufry vč. vnitřních tašek a poštovnýho mě vyšly na 5500Kč. Co se bočních nosičů týče, tak jsem koupil ty rámky co jsou na těchto stránkách dole http://www.bgv.wz.cz/page8.html tzn. vč. pošty 900Kč + barva a drobný materiál cca 400Kč. A zámečníkovi u naás v práci flašku vodky za finální zavaření. Já jsem si troufl tak akorát na nabodování.
Za cca 1500Kč udělají na zakázku rámy na boční kufry na slovensku tady http://www.italo-tech.sk/
Za cca 1500Kč udělají na zakázku rámy na boční kufry na slovensku tady http://www.italo-tech.sk/