Jediné co mi zvedlo náladu je pokoukání a posezení na Stelviu .. to je moc mo

Jooo a zjistil jsem že Jawa do své nové Jawa 660 (v prodeji od příštího roku - a nevypadá nic moc

Tak jsem byl naštvanej,že se tam nestíhám dostat a jak tady čtu o nic jsem nepříšel.Jinak ten motor má i Aprilka.Tak už to chodí,když je něco kvalitní používá se to kde to jde.kenyo píše:Tak sem dnes vyrazil a největší dojem co jsem si odnesl - vyhození peněz a času![]()
Jediné co mi zvedlo náladu je pokoukání a posezení na Stelviu .. to je moc mo![]()
![]()
Jooo a zjistil jsem že Jawa do své nové Jawa 660 (v prodeji od příštího roku - a nevypadá nic moc) používá "náš" motor .. možná ste to někdo věděl já ne
![]()
to by mohlo byt gutvasek píše:pytel> tak to bys nebyl ty, kdyby ses nezhulakaluz se tesim na chatu az bude teplejc, dame naky pivko s Mildou, zapijem ten jeho bejvak - kolaudace
To jsem si všimnul že je to kopie XT nebejt tak hranatá tak by ušla.Jo a s těma dílama máš pravdu(motor)Radek píše:Jo já na to dneska koukal, ona má i stejný laufy a stejné krytky výfuků jako Xtčko .. Celkově mi to ale připadá jak taková splácanina z několika jiných motorek![]()
Zase ale když někdo zadře motor, může potom dávat do inzerce: "Koupím motor z Jawy"
jj ahoj,je nádherná ale znám od hodně známejch tato pořekadla-KTM Kret.n Tlačí MotorkuMaxx píše:Skutečně nejlepší byla KTM a Honda, ale taky Moto Guzzi a Aprilia ucházející.
Jinak u KTM to je 990SM a ne 950SM, ty byly předtím.
Mě se nejvíc líbila tahle: KTM 990 SMT
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 hostů