presne to myslimCestulka píše:On myslí asi Jawáč 2008 Jizbice..http://www.jawaklub.cz/ram2.htm hm, kdyby to nebylo na druhe strane republiky, tak bych se aj šel podívat
brzo? dyt je to uz tenhle vikend preci, proste se sejdem na jawaci a popijemkenyo píše:mám to v plánu, ale na plány je eště brzo, takže uvidíme![]()
asi jsem lezel u rybnika sem tam usnul nebo jsem chlastal v tom velkym stanu taky jsme tam v patek chlastali s Danama fakt chlastaj jak Dani proste dobra prace skoda ze jsem te nevidel mohli jsme popitkenyo píše:tak sem tam so na odpoledne přijel, pytla viděl ale nepotkal![]()
Fičí si to kolem mě , mavám zdravím ale níííc
dokonce sem pak našel i jeho motku ale v tom mraku lidí jeho teda ne no
a bez tel. který tam k mému překvapení neměl ani čárku signálu nemožnéééé
![]()
Pytlas> kde si chlastal.. sem byl dvakrát u tvojí motky a ty nikde a nikdy čéče
jo ?tatar píše:kenyo nepije, kenyo chlastá![]()
no to já nevímtatar píše:nebo se snad mýlím
to byla chvilkova slabost pak jsem hned zas paril az do nocikenyo píše:tatar> no protosem tam s vámi bouhžekl v sobotu už opravdu nebyo
ale na pytla by to asi sedělo co sem slyšel
![]()
![]()
pytel> to bysme moc nezachlastali , sem měl dvě pivka páč sem večer mazal doma jestli si už vypadal tak pěkně že si usnul u rybníka tak bysme ani moc nepokecali
![]()
a jak říkal Lite já nepiju
když si mám vybrat mezi lihem a benzínem tak dycynky pro 95 oktanů
![]()
teda pytle ,hodně silná chvilková slabost,chlast je sviněpytel píše:to byla chvilkova slabost pak jsem hned zas paril az do nocikenyo píše:tatar> no protosem tam s vámi bouhžekl v sobotu už opravdu nebyo
ale na pytla by to asi sedělo co sem slyšel
![]()
![]()
pytel> to bysme moc nezachlastali , sem měl dvě pivka páč sem večer mazal doma jestli si už vypadal tak pěkně že si usnul u rybníka tak bysme ani moc nepokecali
![]()
a jak říkal Lite já nepiju
když si mám vybrat mezi lihem a benzínem tak dycynky pro 95 oktanů
![]()
tak snad pristi rok
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 hostů