Zdravím všechny XTčkáře. Tak se můžu pochlubit, že ode dneška jsem taky hrdým majitelem tohoto stroje. Je to moje úplně první moto, tak doufám, že jsem si vybral správně. Koupil jsem rovnou i s leáčema a ten zvuk je opravdu nádherný.
Chci se však zeptat na jednu věc, bývalý majitel mi říkal, že bych se neměl divit, kdyby při podřazování mi motorka chcípla, že pry to tak u těch jednobuchů bývá. Co je na tom pravdy a jaký je na tohle váš názor? Zatim se mi to teda nestalo a doufám, že pokud to jednou příjde, tak to bude jenom dobrá zkušenost.
Díky:)
XT660X a chcípání při podřazení?
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: XT660X a chcípání při podřazení?
Toz teda vitaj!
K tvemu dotazu, chcipani pri podrazovani rozhodne normalni neni, pokud se ti to bude dit, zvedni si malinko volnobezne otacky a zavada je odstranena.

K tvemu dotazu, chcipani pri podrazovani rozhodne normalni neni, pokud se ti to bude dit, zvedni si malinko volnobezne otacky a zavada je odstranena.

Tož dobře to čistí....
Občas mi taky chcípne při podřazení, prý je vadný snímač na klapce sání nebo co. Stává se mi to zatím jen tak 1-2x za 5000km takže to zatím neřeším.
Ono taky asi záleží z jak velkých otáček se podřazuje. Ujel jsem zatím asi necelých 150km a nechcíplo mi to
(zaklepávám). Jinak dík za radu BOBe