bahnaci
bahnaci
Zdravicko chcem sa spytat obul som XT 660R do crosovych pneumatik a chcem vediet ci pri jazde blatom sa mi do maleho predneho blatniku nenahrnie blato a neutrhne ho popripade nezablokuje predne kolo,mate s tym niekto skusenost?
Dakujem
Dakujem
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: bahnaci
jezdil jsem v ledascem a nikdy zadny problem, a myslim, ze neni rozdil mezi MX a enduro pneu v tomhle smeru 

-
Tono píše:Zdravicko chcem sa spytat obul som XT 660R do crosovych pneumatik a chcem vediet ci pri jazde blatom sa mi do maleho predneho blatniku nenahrnie blato a neutrhne ho popripade nezablokuje predne kolo,mate s tym niekto skusenost?
Dakujem
velmi mudro sa pytas. Tento problem maju chalani u KTM 950/ 990 Adventure. Blatnik je prilis nizko a v spojeni so stuplami sa im naozaj stava,ze sa im ubije blato medzi kolesom a blatnikom. U KTM je to specialita a predavaju k vybave aj specialnu lopatku,skrabku na dolovanie bordelu spod blatnika:D Ako je to u XT-R neviem,zatial sa mi to na Tenere nestalo. Treba to len skusit,ale som si isty ze blatnik neodtrhnes,skor sa ti zablokuje kolo.
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
u XTR je to ten samý problém. Stačí jet někde, kde je trochu lepivější bláto a máš hned o zábavu postaráno 

Tak já jezdím snad ve všem a stalo se mi to jen jednou na Ukrajině v takovém mazláku.Tak sem vzal klíč a blatníček sundal.Jinak s ním jezdím pořád.Když budeš dostatečně gazovat tak ten problém mít nebudeš,když budeš jezdit pomalu může se to stát ale to by muselo bejt fakt hnusný bahno.Třeba Afriky to mají horší. 

- Carlos Checa
Jojojo,mě se to na cestě ještě nestalo,ale bratrovo Biga jsme z pole už dvakrát tahaliRadek píše:u XTR je to ten samý problém. Stačí jet někde, kde je trochu lepivější bláto a máš hned o zábavu postaráno