Uz kdysi jsme se snazili se svizt na motokarovem okruhu v Pisku, pamatuju si, ze Mila byl nadsenej z ochotnejch mistnich lidi

Minuly tyden jsem se sebral a zajel jsem se do Pisku podivat a hned jsem se tam svezl

Trat je to vazne dobra, oproti tomu, jak jsem se vozil v Sosnovy, tak obrovska zmena. Perfektni vec je tu previseni a nekolik hodne utazenejch sikan

Kdyz jsem tam byl ja, jezdil jsem jenom s jednim skutrem, takze vlastne trat jenom pro sebe

Jinak tam jezdi v motokarach i opravdu mrnata...
Kdyby si teda nekdo chtel zajezdit na trati v Pisku, tak je to otevrene proverejnost podle
kalendare na strankach autoklubu Pisek. Vzdy, kdyz je napsano "Tréninkový den - motokáry,motocykly" jezdi se pul hodiny motorky, pul hodiny motokary. Cena je 200,- za dve pulhodiny jezdeni.
Neni potreba se jakkoliv objednavat, staci jenom prijet a muzete se vozit. Pro pripadne dotazy a kontakt jsem dostal vizitku...
Kdyz bude treba pristi tyden hezky (mozna i ty dalsi terminy) tak bych se tam mozna zajel jeste podivat. A bude to zabavnejsi, kdyz nebudu jezdit sam