Zlomene tlačitko štartovania
Zlomene tlačitko štartovania
Zdravím,
po skončeni enduro jazdy som si všimol, že mam na svojej XTZ660 zlomene tlačitko, ktorym sa štartuje. Dosť ma to šokovalo. Počas jazdy som nespadol, ani som nezaregistroval nič, čo by mohlo viesť k tomu, že by sa to urvalo. Funkčnosti to neuberá, len dizajnovo to vyzera strašne. Motorku mam asi 6 mesiacov, kupena nova, takže je ešte v zaruke.
Myslíte, že by to šlo reklamovať ako vadu materialu a predajca by to dal do poriadku ?
To tlačitko sa samotne objednať asi neda, že ?
po skončeni enduro jazdy som si všimol, že mam na svojej XTZ660 zlomene tlačitko, ktorym sa štartuje. Dosť ma to šokovalo. Počas jazdy som nespadol, ani som nezaregistroval nič, čo by mohlo viesť k tomu, že by sa to urvalo. Funkčnosti to neuberá, len dizajnovo to vyzera strašne. Motorku mam asi 6 mesiacov, kupena nova, takže je ešte v zaruke.
Myslíte, že by to šlo reklamovať ako vadu materialu a predajca by to dal do poriadku ?
To tlačitko sa samotne objednať asi neda, že ?
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: Zlomene tlačitko štartovania
tu reklamačku bych určitě zkusil...
Nevěřím, že by ta reklamace mohla být úspěšná, ale zkus to. Za zeptání nic nedáš.
Podle mého teda, záleží na koho narazíš, někdo s toho bude dělat hrůzu a druhý to nemusí vůbec řešit...
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Mám názor stejný jako totr. Tohle ti na reklamaci asi neuznají. Pokud to funguje, osobně bych to vůbec neřešil 

Funguje, ale mě by to osobně vadilo, že to mám urvanéRadek píše:Mám názor stejný jako totr. Tohle ti na reklamaci asi neuznají. Pokud to funguje, osobně bych to vůbec neřešil

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Za 1250 si můžeš koupit nové nebo by to šlo taky rozebrat, vyvrtat do toho z boku díru, strčit drátek (jako výztuž) zapatlat to trochou toho tmelu ve válečku, obrousit a stříknout. 

1250,- ? naky levny ne, ja za nej dal 1600,-

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
cenu v ceníku náhradních dílů nejsou aktuální, je to dražší, kupodivu 

...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
Tiež to moc na tu reklamačku nevidim, ale určite sa opytam. By ma zaujimalo, či sa to ešte niekomu stalo, či už na XT alebo XTZ