tanec řidítek
Re: tanec řidítek
To bude těma gumama na 99%.A jaký tam máš?? Asi by v yamaze potřebovali za uši,když ti to takhle odflákli.Já teda jezdím běžně kolem 130km/hod. a úplně v pohodě.Až to dořešíš,tak napiš co a jak. 

Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
koupil jsem tvindura a v lese je to super ale ten asfalt to je neštěstí asi je sundám a pověsím na zeď objednal jsem Mitas E07 jezdil jsem je na Bigovi a v pohodě tak uvidím co XT
richard> jakto? co (ne)delaj na asfaltu? dyt ja....je chvalil....
vsechno je relativni, i melloun chvalil 6006ky a typek s TTRkem mi je zas vyvracel, ze sou fakt spatny 

jsou docela dobrý všechno v pohodě ale jen do 120 pak to neudržím a musím ubrat a fakt už mě to sere pujdou dolů
richard> tak to je ale na pytel teda, kolik si za ne vyhodil? je zkus bidnout tady 

Může to být špatně vyváženou gumou nebo i malým tlakem v pneumatice. Nebo jsem slyšel, že i povolené úchyty na plastech nádrže, ve vyžší rychlosti začnou kmitat a rozkmitají celou motorku.Já mán rv.2008 zatím jsem nepozoroval nic neobvyklého ani při 150 km/h.
Dal jsem na to nový Mitasy a je to v pohodě
Richard> jaky si tam dal, E07?