ja dám plnou sintetiku.. Repsol moto 4T,10/W50 Racing. čím kvalitnější olej, tím se ho míň odpařuje.. ten co jsem tam měl z Yamahy.. nevím co to byl zač, ale ubýval před očima. Takže dám najaro pořádný. Ublížit to tomu nemůže,ba naopak. Už mám nachystaný i KN olejáč...kenyo píše:tak na jaře se si v rámci přípravi na sezonu nechal vyměnit olej, ted na něm mám 6tkm bez dolití .. bylo na horní rysku a je to tak v půlce toho pole takže pohoda![]()
.. ted ale mám dilema jakej teda vyměnit olej na jaře.. už to tu někde bylo ventilováno ale
žere xt olej ?
- CeGo
- Kontaktovat uživatele:
Re: žere xt olej ?
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Olej se přece neodpařuje... Řídkej olej se snáz dostane do spalovacího prostoru a spálí se spolu s benzínem.
má recht ten chlapec... CeGo doufám že to odpařuje bylo v nadsázce jinak

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
tak pokud jsem správně hledal, tak yamaha by do XT měla lít toto... http://www.oleje.cz/eshop/show_prod.php?id=1034 

Jo a v ČR (alespoň u nás) Škodovka leje Shell a 35km ve Škodovce v Německu Castrol. Holt záleží jakej "motivační" program kterej prodejce olejů vymyslí pro prodejce asutomobilů 

Já sem po ujetí 9000 km nemusel dolívat nic. Není znát, že by něco ubylo.
- CeGo
- Kontaktovat uživatele:
odpaří, nebo spálí, to je fuk, prostě vyletí výfukama do luftukenyo píše:má recht ten chlapec... CeGo doufám že to odpařuje bylo v nadsázce jinak![]()
![]()

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
asi zato málo taháštotr píše:Já sem po ujetí 9000 km nemusel dolívat nic. Není znát, že by něco ubylo.

...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
S plně naloženým strojem tahat musíš ať chceš, nebo neLiTe píše:asi zato málo taháštotr píše:Já sem po ujetí 9000 km nemusel dolívat nic. Není znát, že by něco ubylo.

to víš to jeho poprdlávání ,LiTe píše:asi zato málo taháštotr píše:Já sem po ujetí 9000 km nemusel dolívat nic. Není znát, že by něco ubylo.

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
hele totre, tatar má pravdu

...a jak to, že mi nikdo nestačí? 

totr> jelikéž seš starý.. pardon.. protřelý lišák a máš to tam v thajsku už najetý no 

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
tak když jezdíš se 125ccm, ěště k tomu yuki, tak to se nedivímtotr píše:...a jak to, že mi nikdo nestačí?

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
já tam dolil taky kolem 0,7lplesm píše:teď jsem měl Xko v servisu na opravě a mechanik mi dolíval 0,7l, od výměny jsem najel 2500km bez dolitití, byl jsem docela zděšenejale říkal, že když tomu dáváš do těla a když je hic, tak xt docela papá, takže rada kontrolovat a občas tam něco šplíchnout

jo tak to bude normální, ale byl jsem docela vyjukanejRadek píše:já tam dolil taky kolem 0,7lplesm píše:teď jsem měl Xko v servisu na opravě a mechanik mi dolíval 0,7l, od výměny jsem najel 2500km bez dolitití, byl jsem docela zděšenejale říkal, že když tomu dáváš do těla a když je hic, tak xt docela papá, takže rada kontrolovat a občas tam něco šplíchnout
![]()
. Dal jsem tam MOTUL 5100 10W/40

ahojte,chtěl bych vědět kdo měníte olej, jestli tak činíte po sezoně na podzim nebo na jaře před sznou ,a jaký je na to váš názor. Totiž jedni odborníci radí po druzí před ,
a teraz co 

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
tatar> neřešit kdy, po dlouhí jízdě vyměnit
podle mě je to fakt jedno, protože kdyby měl olej přes zimu zvodnatět, tak se ti to během jízdy přece odpaří, podle mě je to blbost na jaře nebo před zimou . . . . . měnim, kdy je třeba 

Mám stejný názor jako Lite, naco mněnit před nebo po? Mám na něm třeba najeto kolem 5000km a měnit ho před zimou když interval mluví o něčem jiném