Úpravy přes zimu ???? + graf z brzdy
Re: Úpravy přes zimu ????
Motka bez těch plastů vypadá opravdu fakt dobře 

Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
No moc se mi to ale nechce věřitLiTe píše:serie 48 koní, se sharonama a knkem jsem to tak posral, že to mělo jen 38koňárů, teĎ to má 52, večer budou grafyJsou to samozřejmě hodnoty na zadním kole

věř tomu.. ta motorka je z výroby odladěna jak to v rámci norem šlo.. tím že do toho zasehenš laďákem a KN neznamená vždycky výhru.. musí to být zase odladěné .. tzn. PWCStařík píše:No moc se mi to ale nechce věřitLiTe píše:serie 48 koní, se sharonama a knkem jsem to tak posral, že to mělo jen 38koňárů, teĎ to má 52, večer budou grafyJsou to samozřejmě hodnoty na zadním kole
to mělo být spíš opačně ne s výfuky a filtrem

Nj v tom připadě předpokádám , že většině co dali filtr a laďáky se zmenšil výkon?kenyo píše:věř tomu.. ta motorka je z výroby odladěna jak to v rámci norem šlo.. tím že do toho zasehenš laďákem a KN neznamená vždycky výhru.. musí to být zase odladěné .. tzn. PWCStařík píše:No moc se mi to ale nechce věřitLiTe píše:serie 48 koní, se sharonama a knkem jsem to tak posral, že to mělo jen 38koňárů, teĎ to má 52, večer budou grafyJsou to samozřejmě hodnoty na zadním kole
to mělo být spíš opačně ne s výfuky a filtrem
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Stařík> přesně tak
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
AAAúúúúúúúúLiTe píše:Stařík> přesně tak

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Stařík> ale jo, knkem ochudíš směs
laďákama to zhlučníš 

- melloun
- Kontaktovat uživatele:
neni podle me pravde ze je to horsi nebo ze by si nejak zvlst snizil vykon, pokud vubec. je jasny ze to maji odladene. ale ladakama samotnejma vyhladis krivku a v mym pripade trosku zvednes kroutak do nizsih otacek.. muj nazor.. je pravda ze kdyz vyndam homol. vlozky tak vykon rapidne klesaa.. ale s vlozkama to je lepsi.. vyhlazeny, vetsi kroutak, a zadna cukatura.. 

melloun
Takže když akrapům dám hom.vložky bude vše v poho? Cuká mi to a to jsem i bohatost zvedl...příjde mi ale, že i tak je výkon větší. KN a akrapy přeci nemůžou ubrat ve výkonu...
tak akrapy a spol sou taky odladeny ze...to ze tam litak nacpal sharony se podle me nemuze brat za bernou minci ze ladaky snizej vykon
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Mám grafy
52 koní, 66 Nm na zadním kole, že tam je napsáno xt660r si nevšímejte, pan Kaucký se upsal
Tady to jsou údaje z lambdy, hnědá první měření a modrá křivka je už naladěná moto, co tam je ale za hodnoty ( V ) - to fakt nevím co to znázorňuje
Třetí gráfek :
Zelená křivka - výkon okolo 44koní - 2.hé měření(1. použitá paliv. mapa), první měření nemám graf.
Hnědá křivka - točivej moment kolem 60Nm, taktéž 2.hé měření
Tady je dobře vidět, jak motorka jela tak okolo 3500otáček/min a potom byla vlastně mrtvá, teď tahá až do konce a vadne až před omezovačem.
Modrá křivka - točivej moment 66Nm při 4.tém (konečném) měření
Červená křivka - výkon 52 PS při nalazení

Zelená křivka - výkon okolo 44koní - 2.hé měření(1. použitá paliv. mapa), první měření nemám graf.
Hnědá křivka - točivej moment kolem 60Nm, taktéž 2.hé měření
Tady je dobře vidět, jak motorka jela tak okolo 3500otáček/min a potom byla vlastně mrtvá, teď tahá až do konce a vadne až před omezovačem.
Modrá křivka - točivej moment 66Nm při 4.tém (konečném) měření
Červená křivka - výkon 52 PS při nalazení

Re: Úpravy přes zimu ???? + graf z brzdy
hmm čeče solidní rozdíl!! kde si to měl na brzdě? u koho? jaký město? dokázal by tam s tím udělat něco i bez power comandru? hodil to na brzdu a poladil...
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Máš to tam na razítku, kde to bylo dělaný
Dílnu má v ovčárech za mělníkem, asi 60km od CL, bez komandru toho na stříkačce podle mě moc neudělá a určitě ne nic s křivkou, ale nejsem mekánik, takže nevím, má tam i mobil, tak skus brnknout 

a kolko tě to zhruba stálo? musím to někomu dát...bojím se to nějak ladit sam...ty jsi z české lípy že? proč zrovna tam?
zmena rozhodne znatelna teda
jen bych ale dodal Litaku, ze ty tvoje Sharony nejsou ladaky
to sou proste jen udelany koncovky samo domo (trubka obalena vatou), ktery to doladeni fakt potrebujou
.........kdezto akrapy, leose a spol odladil vyrobce primo na motorku, takze tam zadna ztrata vykonu podle me neni, coz dokazujou i grafy na ofiko webech, jasny, ze ani zadnej brutalni narust vykonu u nich neni, spis pude o prubeh krivek
muj nazor
ale rozhodne ten CMDR je dobra vec pro ladeni strikacky

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Sezim> v blízkosti nic jiného není
vasek> se vším souhlasím, máš pravdu
každopádně nemám akrapy ani lea a grafy na ně na xtéčku jsem snad žádný neviděl
. Takže je snad jasné, že všechno, co jsem napsal, jsem myslel na sharony 
vasek> se vším souhlasím, máš pravdu

samozrejme
hlavni je, ze to facha a ze si nevyhodil zbytecne prachy... 

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
vasek>asi tak
ale zvuk to má hlubší a víc hrubší už né takový samopaly 

LiTe> Pekne sis to nechal poladit, ta cervena vykonova krivka je jak z ucebnice. A i kdyz nejsem zrovna privrzencem stylingu, tak ty lesteny rafky vypadaj na tom sedym Xku moc dobre.
Btw. Vcera jsem zkousel vyhrivany hefty a je to fakt parada. Puvodne jsem jel jen na pumpu a nakonec z toho bylo temer 400km.

Btw. Vcera jsem zkousel vyhrivany hefty a je to fakt parada. Puvodne jsem jel jen na pumpu a nakonec z toho bylo temer 400km.