http://www.motoeshop.cz/prilby-helmy/ra ... 25770.html
LiTe: když už říkáš méně známou... o který značky se jedná? mohl by jsi mi poradit aspon názvama značek popřípadě odkazama... díky

Cestulka> jo KUŇA tak to máš pravdu na východě je to s kočkama masakr to nevíš kam se máš koukat dřív a teď v létě: hotová sodoma gomora - velebnostiCestulka píše:Tak to jo, já jezdíval přez Žilinu,Poprad.. no klasika prostě.. Teď už spíš jsem ale v Brně... Ale později tam asi zase budu občas jezdit.. Co tam děláš? Mi neříkej, že tobě jako Brňákovi, se vyplatí pracovat na východním Slovensku...???? Kuňa, vždyť v Brně musíš mít víc možností a za lepší prachy, nééé? Ale asi tam máš dobrý kšeft.., nebo nějakou kočkuDoDo píše:Cestulka>nech na hlavě jezdím károu![]()
. A jelikož je to sem fakt štreka tak jezdím přes Maďary po dálnici, je to sice o 100 km delší, zato víc v pohodě
![]()
! Ale vidím že se na východě vyznáš - tak až se tady budeš někdy motat tak dej vědět - můžem dát řeč
... Jelikož Prešov,Košice, to je tam samá kočka!
LiTe> a když to vezměš až na Ukrainu, tak tam teprv uvidíš kočičkyLiTe píše:DoDo, Cestulka> Košice a Prešov řikáte ???jedu tam
![]()
Jako někteří jsou slušní a v poho, ale takových je minimum!Popravdě jsem takových moc nepotkal.. Dělají si to sami! Kdyby se uměli chovat tak tak na ně tolik lidí nenadává.. Např tady v Brně.. jdeš do restaurace na oběd, dovalí tam 4 cikánky z děckama a už se v klidu nenajíš.. Ty jejich děcka se chovají 10x slušněj než ty matky...tatar píše:si rasistkamě osobně nevadí ,zatím nikdy jsem neměl problém
Hej né, ale ty Košice a Prešov, tam jsou fakt kočky... Až tam někdy pojedeš tak budeš mrkatLiTe píše:Kozel> pravý přírodní zarostlý ženy
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 hostů