kupa jazdenej XT R
kupa jazdenej XT R
Zdravim, ReniXT mi odporucila toto forum tak by som vas chcel poprosit o radu. Mam v plane kupit jazdene R-ko, tak by som chcel vediet ktore rocniky uz maju vyladene vsetky muchy, na co si dat pozor pri kupe a podobne. Chcem na moto jazdit denne, miesto auta, plus prvy rok vylety po Slovensku a Cechach, neskor europa, blizky vychod... Uvazujem aj nad moznostou kupit nove R-ko, pripadne rovno novu Tenere, ale ten rozdiel 40tis Sk medzi R a Z je dost na to, ze budem potrebovat pokupit komplet vybavu.
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: kupa jazdenej XT R
ahoj, už se tu někde řešilo "odladění" řídící jednotky takže z tohoto ohledu bych doporučil koupit ročník 06 a výš (i když mám 04 a sem spokojen ale trošku to cuká ve spodu, ale je to jednoválec tak s tím je třeba počítat). to je asi jediná větší moucha co je mi známa.. ale mám xtx tak to radši nechám na r-kařích 

este by ma zaujimalo, ci sa da aj na jazdene moto odratat DPH... neviem ako je to v CZ, ale na slovensku sa pri kupe na firmu da nova moto kupit bez DPH... tak rozmyslam nad tym, ze ci nekupit radsej novu bez dane ako nejaku 06-07 jazdenku z danou a bez zaruky...
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
při koupi bych dal pozor na běžný věci, zkontrolovat čísla, aby seděla s papírama, řetězovku, kotouče, destičky, pokud je možno zvednout motku na hl. stojan nebo dostat přední kolo dostat do vzduchu, zkontrolovat vůle v krku,řízení atd. pak klasická vizuelní kontrola, jestli dobře seděj plasty a tak, pokud budeš kupovat seriovku tak mrkni na přední blatník a kryt výfuku jak jsou(jestli jsou) odřený a pokud nemá rám kolem motoru, tak i boční plasty na nádrži, to jsou styčný plochy se zemí při pádu u xt, pak klepání v motoru, jestli tam nějaký bude, nejčastější závadou jsou klepající ventily, ty se dají seřídit, potom klepání motoru v pravý části, vím jedno co ti pomuže, zmáčkni spojku a pokud klepání přestane, je to vyběhanej spojkovej koš nebo lamely(muj případ
). Pak ěště klasika vidle jestli moc nekroužkujou, nejsou hnutý, lepší je při koupi aby vás bylo víc, nejlépe tři, jeden se baví s prodejcem a dva kontrolujou moto a řikaj si mezi sebou co a jak s moto
, 3x odzkoušeno a příjdeš na víc věcí, než když prohlížíš moto sám, nebo ve dvou
. Po koupi bych rozhodně vyměnil olej, i kdyby tam měl bejt měněnej, je to pro tvůj vlastní sich
zatim mě nic víc nenapadá

...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
podobný problém zvítězila varianta nová motorka záruka a jistota 

zalezi asi v jak kterym bazaru, ale mam obavy, ze odpocet DPH bude moznej asi jen v pripade novy motky, ale pro jistotu si projdi naky inzeraty treba na http://www.tipmoto.com a tam to uvidis v popisu.. 

myslím že právě na tipmotu psali odpočet dph možný i u jetejch věcí 

je to mozny, ale fakt si nejsem jistej 

Určitě je možněj odpočet DPH i u starších. Je to můj případ.
biatlon> tak to tady mas potvrzeny 

U nás odpočet jde u nové v pohodě (můj případ) a u starší to jde pouze v případě že to koupíš od plátce DPH.To znamená od někoho kdo má moto ve firmě a je plátce.Jinakbych Ti určitě doporučil od roku 06. 

vidim to na novu tenerku... len ak nebudu peniaze, tak nejaku dobru jazdenku xt R