Odlučovač oleje - olej z airboxu
Odlučovač oleje - olej z airboxu
Ahoj, dost oleje se mi hromadí v odkapávací hadičce co vede z airboxu, je to ta jak je utěsněna gum. špuntem. Nevíte čím to je?

Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: Odlučovač oleje - olej z airboxu
Koľko je dosť? ja par krát spadnem a mám ju naplnenú 60mm od spodu
Já bez padu asi 30mm za 14dni
Myslím že to je v normě, cca po 1000km to vždycky vypustím a ty 2-3 cm tam je, ale je to celkem malý průměr hadičky, takže množství oleje je malé.
-
Tady na OFFMOTO foru se o tom rozepsal jeden jedince...
http://www.offmoto.com/viewtopic.php?id=14044&p=2
2/ XT660Z - koupil jsem novou 2009. Lítal olej z odvětrání klikovky do airboxu a shromažďoval se tam. Na australském foru jsem našel že tím trpí více prvních kusů a po čase psali Němci, že jim dealeři mění labyrint na odvětrání a pak je s tím pokoj. Volám do Y-moto (nástupce Mari). Prý: "O ničem takovém nevíme" smile Tak jsem si nechal z Austrálie poslat pdf dopisu, který tam posílalo australské zastoupení dealerům, aby ten labyrint vyměnili. Napsal jsem mail do zastoupení Yamahy pro ČR v Čestlicích u Prahy s kopií toho australského dopisu, do kopie jsem dal ty frajery z Y-mota "co o tom nic nevěděli" a trochu se o ně otřel v textu - že tedy oni neví, ale v Austrálii vědí wink Z Čestlic mi odpověděli, že pokud je můj VIN v rozmezí xxx - yyyy, tak mi odvětrávací labyrint v Y-motu vymění. Zkontroloval jsem VIN, zavolal do Y-mota a najednou "věděli". Byli nepříjemný jak mohli, dělali to půl dne (museli sundat jen svody a vyměnit plastovou krabičku přisponkovanou na hadici odvětrání...), ale udělali.
http://www.offmoto.com/viewtopic.php?id=14044&p=2
2/ XT660Z - koupil jsem novou 2009. Lítal olej z odvětrání klikovky do airboxu a shromažďoval se tam. Na australském foru jsem našel že tím trpí více prvních kusů a po čase psali Němci, že jim dealeři mění labyrint na odvětrání a pak je s tím pokoj. Volám do Y-moto (nástupce Mari). Prý: "O ničem takovém nevíme" smile Tak jsem si nechal z Austrálie poslat pdf dopisu, který tam posílalo australské zastoupení dealerům, aby ten labyrint vyměnili. Napsal jsem mail do zastoupení Yamahy pro ČR v Čestlicích u Prahy s kopií toho australského dopisu, do kopie jsem dal ty frajery z Y-mota "co o tom nic nevěděli" a trochu se o ně otřel v textu - že tedy oni neví, ale v Austrálii vědí wink Z Čestlic mi odpověděli, že pokud je můj VIN v rozmezí xxx - yyyy, tak mi odvětrávací labyrint v Y-motu vymění. Zkontroloval jsem VIN, zavolal do Y-mota a najednou "věděli". Byli nepříjemný jak mohli, dělali to půl dne (museli sundat jen svody a vyměnit plastovou krabičku přisponkovanou na hadici odvětrání...), ale udělali.