že by první Tenerka ;)
Re: že by první Tenerka ;)
pěkná Tenerka, ale bílá barva by ji slušela víc
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
mě se nelíbí, nechci ti chlape kazit radost ale je to muj názor
a komu se to nelíbí aŤ si prdel políbí 

...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
No tak taky nechci rýpat ,ale musím dát Litemu za pravdu, to snad navrhoval někdo kdo nemá rád motorkyLiTe píše:mě se nelíbí, nechci ti chlape kazit radost ale je to muj názora komu se to nelíbí aŤ si prdel políbí

koukam ze asi nechcete moc novejch kamaradu co

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
kozel nato kápnul 

to není pravdáá 

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Stařík> něbuď měkej
já jenom rád, strašně rád kritizuju 

No to jsem si všiml 

prostě proti gustu žádnej "dyšputát" ... nevím jak se to píše sakra... každopádně mě se yamaha design obecně moc líbí a tenerka je pěkná a hlavně je to znovuvzkříšení starého takřka legendárního modelu a na to lidi většinou slyší
... neumím si představit co by se dělo kdyby pánové z Hondy udělali remake Afriky a aspon trošku by se poved.. mylím že by byl hned nejprodávanější motocykl 

na to nic nez souhlas

Na nové tenerce jsem dostal možnost se svézt, takže jsem toho bez váhání využil a rád se s Vámi podělím o své pocity. Je evidentní, že naprosto změnili nastavení řídící jednotky. Motor běží bez náznaku nám známé cukatury a zabírá měkce asi od dvou tisíc ot.. Naproti tomu, když se zatáhne za plyn, tak má člověk pocit, že to nechce jet. Modely R/X jsou v tomto srovnání brutální trhači asfaltu... Takže něco za něco. Možná je to jen pocit, ale podle mě je to všechno jen o pocitech... Další výhradu mám k práci plexištítu. Vytváří turbulence, které naprosto neuvěřitelně rozkmitávají plexi na helmě, pokud není uplně zavřené a kolem 4 tis.ot. ten plexištít drnčí. Posaz se mi zdá pohodlný, jen snad ta široká nádrž trochu moc roztahuje nohy a sedlo drží zadek nekompromisně v jednom místě, takže po delší jízdě, když by měl jezdec potřebu si poposednout, tak nemá kam pozici změnit - zapadne do stejného dolíku a je to. Co se týče vzhedu a funkčnosti některých prvků, mám rozporuplné pocity. Něco se mi líbí, něco ne. K ovládání motorky (na asfaltu) nemám žádnou výhradu. Abych to shrnul: Jsem moc rád, že takovou motorku začali vyrábět. Určitě je to kvalitní stroj a pokud jsou tam nějaké nevychytané detaily, tak snad další roky přinesou zlepšení. Přes to, že na motorce hodně cestuji, neměnil bych
To co jsem napsal, je můj názor jen po několikakilomtrové projížďce. Třeba bych to napsal jinak po dvou týdnech v sedle

To co jsem napsal, je můj názor jen po několikakilomtrové projížďce. Třeba bych to napsal jinak po dvou týdnech v sedle

totr je nas vrchni testovaci jezdec
co ten uz pro nas vsechno vyzkousel.... 

Je pravda že motor není žadnej trhač ,ale taky to není na zavodění na silnici..To plexi nejak nepociťuju ,ale muže to bejt tím že sem docela malej tak to muže foukat jinám
Jinak na ni mám 600 km a zatím spokojenost 

No tak si ji užij a ne že ji někde vyválíš.Na srazu ji omrknem.Když s ní vylezli jako s novinkou,tak se mi nelíbila a to vůbec.Musím říct,že postupem času měním názor.Teď jsem ve stadiu.........není to tak špatný až...........docela ujde.Když to takhle půjde dál tak Ti jí budu na tom srazu obdivovatPRCEK píše:Je pravda že motor není žadnej trhač ,ale taky to není na zavodění na silnici..To plexi nejak nepociťuju ,ale muže to bejt tím že sem docela malej tak to muže foukat jinámJinak na ni mám 600 km a zatím spokojenost

A hlavně........ať ti to šlape,chlape!!!!!!!!
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
jo přsně, hodně štastnejch km v sedle, jenom nemužu ustát to, že jsi přešel z motarda na henduro

čéče lite viděl si to jeho xko? trošku něco jako já.. cestáček... plexi, kufr.. takže motardista asi jako jáLiTe píše:jo přsně, hodně štastnejch km v sedle, jenom nemužu ustát to, že jsi přešel z motarda na henduro![]()

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
kenyo> právě proto ty moje negativní názory
semnou si na sraze asi moc nepokecá 

budeš na to čučet s otevřenou tlamou jako většina znás, už proto že je to fungl nová motka, nevej neokoukanej model a jen tak si jí neprohlídnešLiTe píše:kenyo> právě proto ty moje negativní názorysemnou si na sraze asi moc nepokecá

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
jo prohlídnu si ji, to je pravda ale to bude tak všechno
sakra kluci co mám udělat abych byl taky středem pozornosti
motku měnit nechci nemam na jinou
ladaky ? 

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
ještě tak +100kgLiTe píše:jo prohlídnu si ji, to je pravda ale to bude tak všechnosakra kluci co mám udělat abych byl taky středem pozornosti
motku měnit nechci nemam na jinou
ladaky ?