Dotaz ohledně KW v TP
Dotaz ohledně KW v TP
Zdravím všechny, chtěl bych si pořídit od nového roku XTéčko ale narazil jsem asi na jeden zádrhel a tím je výkon v KW. Od nového roku bude posunuta hranice ŘP z 25Kw na 35Kw a já se tedy ptám jestli je problém když XT má (pokud mám tedy správné informace) v TP zapsaný výkon 35,3 KW. Nevíte někdo prosím jestli je to problém, popř. co s tím udělat? Děkuji za odpověd
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: Dotaz ohledně KW v TP
Zdarec, jj je to problém. Musí to bejt prostě přesně 35 kW.
Nemáš úplně přesný informace, neboť XT660Z Tenere má v TP rovnejch 35 kW

kanur.05 píše:Zdravím všechny, chtěl bych si pořídit od nového roku XTéčko ale narazil jsem asi na jeden zádrhel a tím je výkon v KW. Od nového roku bude posunuta hranice ŘP z 25Kw na 35Kw a já se tedy ptám jestli je problém když XT má (pokud mám tedy správné informace) v TP zapsaný výkon 35,3 KW. Nevíte někdo prosím jestli je to problém, popř. co s tím udělat? Děkuji za odpověd
Caute, chcem kupit xt660x 2008 ale majitel hovoril ze v TP ma 35,3kw moze to tak byt? Po novom mozem jazdit na 35kw takze tie tri desatiny robia problem? Dakujem
presne tuto motorku mam i rocnikDudko píše:Caute, chcem kupit xt660x 2008 ale majitel hovoril ze v TP ma 35,3kw moze to tak byt? Po novom mozem jazdit na 35kw takze tie tri desatiny robia problem? Dakujem

ano, je v TP 35.3 Kw
ano, je to problem, ridit to nemuzes.

Tož dobře to čistí....
Neda sa to riesit ani niakov skrtiacov sadov?
Kup si motorku která je už seškrcená na 25kw,takové tu normálně jezdí a řekl bych že to má většina lidí stejně otevřené.Pokud budeš kupovat úplně novou tak ti to v Yamaze určitě seškrtí na těch 25kw a pak je jen na tobě jestli to tak necháš nebo si to necháš otevřít.V techničáku budeš mít ale 25kw a to můžeš říditDudko píše:Neda sa to riesit ani niakov skrtiacov sadov?

například http://www.motorkari.cz/motobazar/motor ... 68932.html
Ano to mi je jasne ale mne by stacilo niak dat dole tie tri desatiny (35.3kw) nakolko podla noveho zakona je mozne jazdit na 35kw.. Nekupujem ju novu ale jazdenu.. Keby som to odniesol do servisu tak by to nepriskrtili samozrejme len papierovo
Dakujem

Dakujem
Naposledy upravil(a) Dudko dne pát 15. úno 2013 11:32:19, celkem upraveno 1 x.
Tak pokud to děláš čistě jen papírově, neni tedy úplně jedno kolik v techničáku bude..?
Ved prave v TP potrebujem 35kw a nie 35.3 

Ale je přece jedno jestli tam bude psano 35kw nebo 34,9 kw a nebo 25kw, motorka pořád bude mít 35,3kw
takže v papírech mužeš mít cokoliv pod 35,1kw ne ?

Ved moto bude mat stale 35.3kw ale ja ma vodicak do 35kw takze v TP potrebujem mat napisane 35kw a nie 35.3kw
Teda já nevím jestli jsem to psal tatarsky,Kup si seškrcenou nebo si to nech seškrtit v servise,Jinak ti doklad nikdo nedá.Otevřít si to můžeš nechat kdykoli a nebo si koupíš už otevřenou ale s techničákem 25kw.Pokud si úpravama uděláš třeba 40kw už nikoho zase tak zajímat nebude.0,3 KW ti nikdo jen tak neškrtne.Je to možná nelogické ale ta hranice je prostě daná 

Tak ještě jednou, ikdyž ti to už víc lidí řeklo. Chápu, že se potřebuješ dostat na hranici 35kW. Jak říká Venca, kdo by ti to škrtil jen o 0,3kW.. Prostě když ti jen jde o to aby ses dostal pod tu hranici a přitom chceš aby motorka měla stále stejný výkon, tak je přeci jedno jestli v techničáku je napsáno tvých vysněných 35kW a nebo 25kW, na které se bežně výkon snižuje..
Zažil jsem i to, že na motorce z dovozu se nic neměnilo, jen asi ten co motorky dováží má na dopraváků známé, tak nakonec u Xtčka bez jakýchkoliv upráv (škrcení) se do techničáku napsalo 25kW... Tak asi tak..
Zažil jsem i to, že na motorce z dovozu se nic neměnilo, jen asi ten co motorky dováží má na dopraváků známé, tak nakonec u Xtčka bez jakýchkoliv upráv (škrcení) se do techničáku napsalo 25kW... Tak asi tak..
- Carlos Checa
Myslim,že by sis to měl nechat seškrtit na 12,5 kW 

Nenapisal si to tatarsky ale sme sa najprv nepochopili, to som chcel vedet ci mi to vedia priskrtit v servise popripade keby niekdo vedel kolko to stoji? Dakujem pekne za radu a ironia moze ist bokom 

Seškrtí ti to každá Yamaha,cena je tuším kolem 8000 kčDudko píše:Nenapisal si to tatarsky ale sme sa najprv nepochopili, to som chcel vedet ci mi to vedia priskrtit v servise popripade keby niekdo vedel kolko to stoji? Dakujem pekne za radu a ironia moze ist bokom

V Yamaze ti to seškrtěj podle VINka a vyjde to buď kolem 2 000 Kč jen škrcenim na plynu a nebo za 20 000 Kč přes ŘJ a i když jsem jim tam poslal asi 10x VIN tak mi vždycky napsali ať to dam radši do Moto-Soukup že je to tam za 8 000 Kč