že by první Tenerka ;)
že by první Tenerka ;)
v majitelých má prcek napsnou xtz 660 r.v. 2008 ... na fotce je tada nějaký starší xtx který sem tušim zahlíd někde na inzerci takže asi bejvalej stroj.. no budu se těšit na další fotky 

Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: že by první Tenerka ;)
Myslím, že se prcek spletl, stejně jako ten nový třinactiletý 

No, a nebo to má tak nový,že neví která bije.................Ale to si sedne..........časemkenyo píše:v majitelých má prcek napsnou xtz 660 r.v. 2008 ... na fotce je tada nějaký starší xtx který sem tušim zahlíd někde na inzerci takže asi bejvalej stroj.. no budu se těšit na další fotky

No a ten 13-ti letý,to je fakt problém.S čím si ty děti hrajou

No ,tipoval bych tak na 1,5kw a řadit jdou jen dvě rychlosti........1-Nmelloun píše:to by me zajimalo na kolik kW to ma ve trinacti zavreny?

když už drbeme nové příchozí.. tohle je ta co má na fotce Hančus.. se mi zdála povědomá.. asi jí teda kouil
http://www.tipmoto.com/motorky/yamaha/9 ... 660-x.html

Šmarjáááááááááá,to je snad nějaká motorka!!!!!!!!!!!!NÉÉÉÉÉÉ 

prcek ji fakt ocekava kuci
kenyo ma recht ze na ty fotce je jeho bejvala....motorka

Omlouvám se ale nějak sem popletl fotky a dal sem tam starou motorku kterou sem teda už prodal a mam opravdu TENERE hned jak budou fotky z fotáku a ne jen z mobilu tak vám je sem hodím..Zdar PRCEK
tak to gratulacePRCEK píše:Omlouvám se ale nějak sem popletl fotky a dal sem tam starou motorku kterou sem teda už prodal a mam opravdu TENERE hned jak budou fotky z fotáku a ne jen z mobilu tak vám je sem hodím..Zdar PRCEK

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
hod sem klidne fotky z mobilu
, rad se na to podivam a jiste nebudu sam 

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
tak tohleto se mi zdálo jako nějakej fake, pže taková nízká cena dá se říct za novou mašinu... Ale vypadá to, že to žádnej fake neníkenyo píše:když už drbeme nové příchozí.. tohle je ta co má na fotce Hančus.. se mi zdála povědomá.. asi jí teda kouilhttp://www.tipmoto.com/motorky/yamaha/9 ... 660-x.html

Radek píše:tak tohleto se mi zdálo jako nějakej fake, pže taková nízká cena dá se říct za novou mašinu... Ale vypadá to, že to žádnej fake neníkenyo píše:když už drbeme nové příchozí.. tohle je ta co má na fotce Hančus.. se mi zdála povědomá.. asi jí teda kouilhttp://www.tipmoto.com/motorky/yamaha/9 ... 660-x.html
Musim se přiznat, že jsem platil jen o malinko více za R-ko stejný rok a měl jsem najeto o 1000km víc. Dostal jsem k tomu zadní nosič, padáky a šus plech pod svody. Takže někdy se to prostě poštěstí

fanouch, radek> v tom případě asi good koupě
nezbívá než gratulovat 

Díky, díky doma byli taky rádikenyo píše:fanouch, radek> v tom případě asi good koupěnezbívá než gratulovat

Tak pánové (možná i dámy), pro všechny neveřící jsem vložil pár fotek mojí stávající...motorky. Tak valte bulvy 

Krásna, gratulace.....ty gumy mi k tomu moc nejdou...ostatně yamaha to obuti dost podcenila u rka, takže u ztka by mě to ani nepřekvapilo....bacha na to
kua ty dva přední kotouče sou vostrý, nešlo by to nandat na xko 

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
pěkná, vážně jo. A musím se přiznat, že jsem tomu fakt nevěřil, že už ji máš doma
... Jinač je tu někde založený téma, co by si kdo koupil jako druhou mašinu do garáže. Tak já bych šel do Tenerky 

- melloun
- Kontaktovat uživatele:
radek>prece by sis jako druhou motorku nekoupil stroj s tim samym motorem co uz mas?

melloun