Povinné ručení
Re: Povinné ručení
Tak jsem dnes náhodou narazil na papír od pojišťovny a platím u Kooperativy 2135,- bez jakýchkoliv bonusů...
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Dneska jsem uzavrel celorocni povinne u http://www.levna-pojistka.cz/ za 1059 Kc , s plnenim do 50 mega , je tam i asistencka do 2,5 tis....je to smlouva k pojistovne alianz.
na me nove ojete auto jsem si tam dal taky...vsude me to vychazelo 3,5 az 4 tis ...u nich to bylo za dvojku
.
na me nove ojete auto jsem si tam dal taky...vsude me to vychazelo 3,5 az 4 tis ...u nich to bylo za dvojku

Naposledy upravil(a) packi dne pon 12. pro 2011 23:00:17, celkem upraveno 1 x.
packi> a neni to 3k kvartalne ?? se mi nezda ze by to pojistovali tak za levno
bavili jsme se o rocnim havarijim pojisteni , ale ja tam jeste pujdu - tak se jeste jednou pro jistotu poptam
(cenu moto jsem uvadel 100 tis)

ale je tam podminka ze nesmis bourat ani padat ne ??? 

ja mám 1100,- ČSOB 

Zdravím Vás, ...ceny povinného pojištění stále klesají, prodal jsem xtR a koupil xtZ nová pojistka mě minulý týden stála u Kooperativy ročně 763 Kč.
(Sjednáno přes makléřskou firmu, mám všechny bonusy a už toho hodně pamatuji.)

klesaji jo? ja sem u koop uz 4 roky a i kdyz starnu a za celou dobu sem po nich nic nechtel tak platim kazdej rok vic a vic 

-
Ja mám Triglav a dela mi to ročně 1306kč, takze oproti CPP kde po me chteli asi 3x tolik, jsem spokojen.
- Breakpain
- Kontaktovat uživatele:
Jen pro představu trošku slušnější úrazové, kde jsou reálné částky - 3,5 mil trvalá invalidita, 300/600/900 (nad 15/185/365 dní následky co se léčí, platba za jeden den), pojištění na smrt v autě asi na 1 mil, normál smrt 100 tis, když jsem v nemocnici 200/ den + ještě cosi .. teď nevím, ale pamatuju si, že to bylo na 600 000
Tak takovéhle úrazové vyjde na nějakých 6-7 000
...
A havarijní, jak jste dali cenu dolů - já měl kalkulaci 145 000 částka, 10% spoluúčast minimálně 10 000 Kč - pojištěno proti krádeži+živlům (na nic jiného se to nevztahuje) 7000 ročně cca ...
Když jsem tam dal nehodu (třeba sebou plácnu na betonu), živel, krádež a vandalismus tak jsem na 21 000 za rok :-/// no fuj ... cílová částka na kolik se to dělá nemá nějak extra markantní vliv
...

Tak takovéhle úrazové vyjde na nějakých 6-7 000

A havarijní, jak jste dali cenu dolů - já měl kalkulaci 145 000 částka, 10% spoluúčast minimálně 10 000 Kč - pojištěno proti krádeži+živlům (na nic jiného se to nevztahuje) 7000 ročně cca ...
Když jsem tam dal nehodu (třeba sebou plácnu na betonu), živel, krádež a vandalismus tak jsem na 21 000 za rok :-/// no fuj ... cílová částka na kolik se to dělá nemá nějak extra markantní vliv

S pozdravem
Aleš
Aleš
Dnes Kooperativa 1459,-
- CeGo
- Kontaktovat uživatele:
hele neměl jsi to nějak kolem 1000 ? nebo to byl někdo jiný?Stařík píše:Dnes Kooperativa 1459,-
2135,-CeGo píše:hele neměl jsi to nějak kolem 1000 ? nebo to byl někdo jiný?Stařík píše:Dnes Kooperativa 1459,-
Stařík píše:2135,-CeGo píše:hele neměl jsi to nějak kolem 1000 ? nebo to byl někdo jiný?Stařík píše:Dnes Kooperativa 1459,-
no ja 1059,- do 50 mega bez bonusu , mate to nejak drahe chlapi....(cena moto uvedena 100 tis)
- CeGo
- Kontaktovat uživatele:
u koho a přez koho to máš ?packi píše: no ja 1059,- do 50 mega bez bonusu , mate to nejak drahe chlapi....(cena moto uvedena 100 tis)
Kooperativa:
Roční pojištění před slevou 1.932,-
Flexibilní sleva 20%
Roční pojištění po slevě 1.545,-
------------------------------------------
Sleva na roční placení 5%
Poj. za poj.období (1rok) 1.467,-
Roční pojištění před slevou 1.932,-
Flexibilní sleva 20%
Roční pojištění po slevě 1.545,-
------------------------------------------
Sleva na roční placení 5%
Poj. za poj.období (1rok) 1.467,-
Moje XT: http://www.xt660.cz/majitele/187/
CeGo píše:u koho a přez koho to máš ?packi píše: no ja 1059,- do 50 mega bez bonusu , mate to nejak drahe chlapi....(cena moto uvedena 100 tis)
uz jsem to tady jednou psal, uzavreno pres pojistovaci agenturu http://www.levna-pojistka.cz/cenik.html a smlouva je u alianz , samozrejme rocni pojistne...
Ja jsem to mel do ted taky prez agenturu ale jak jsem zjistil nenabyhaji bonusy a agentura muze kdykoliv zmenit cenu pojistky a ty s ni nemuzes vubec hybat vsechno jen slozite prez agenturu ani ukoncit ji nemuzes
proto jsem si radsi drobet priplatil ale mam alespon nejake vyhody 

Bolest je bezva alespon vis ze zijes
česká pojišťovna xt 660 od roku 06 2008kč. a na xt600 od roku 03 1406kč.tam mam větší bonus 

sandas píše:Ja jsem to mel do ted taky prez agenturu ale jak jsem zjistil nenabyhaji bonusy a agentura muze kdykoliv zmenit cenu pojistky a ty s ni nemuzes vubec hybat vsechno jen slozite prez agenturu ani ukoncit ji nemuzesproto jsem si radsi drobet priplatil ale mam alespon nejake vyhody
nevim proc by neslo ukoncit....znacky do depozitu a koncis kdy chces...o tech bonusech to je taky nejaka blbost