Potřebuji poradit o nahradních dílech
Potřebuji poradit o nahradních dílech
Kluci pomoc!Při dnešní cestě z práce se mi na mistě pro spolujezdce.Jsem měl ukotvenou velkou tašku,která mi pravděpodobně chytla od výfuku.Celá shořela a s ní i zadní část mého milovaného motocyklu.Příkladam fota. Co budu potřebovat mi ,prosím Vás napiště a popř. kde bych to sehnal. DíKy
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
- melloun
- Kontaktovat uživatele:
Re: Potřebuji poradit o nahradních dílech
uff.. to je nemilé.. jinak uvažoval bych o zadnim led svetle kdyz uz to mas takhle zniceny..
melloun
ten horni plast kde je napis Yamaha stoji nejakych 230 Kc... podsedlovy plast co drzi SPZtku stoji nejakych smesnych 120 Kc ...( klasika u dealera) akorat ten plast ktery drzi svetlo....hm to se me zda ze bude trosku drazsi pokud si dobre pamatuju, ale uz nevim presne .... ( shodou okolnosti jsem se v tom vcera v Yamaze brouzdal...)
jak říká packi, ten plast co drží světlo a taky drží ten plast co je na něm spz bude asi dražší .. je to totiž celá podsedlovka .. ale zase bych to neviděl nijak drasticky .. zkus dealera yamaha (vrbovka v Praze např. a nebo http://www.partsdepot.cz .. tam ti seženou vše ale ne vše (a myslím že zrovna plasty) mají levnější než origo)
Jinak být tebou dám tam malé LED blinkry když už si na tom takhle
Jinak být tebou dám tam malé LED blinkry když už si na tom takhle