Pokud dosáhneš jednou nohou, jsi v kliduTomas píše:LiTe>Tak to je v pohodě. Teď si tak říkám, jestli já z toho vůbec dostanu na zemMám 178cm..
..tak ty důvody pro změnu stroje máme NAPROSTO stejný, včetně toho fichtlaTomas píše:Ninjaman>..Mám chuť si projet všechny možný zapadlý vesnice v okolí jak jsem kdysi jezdil na fichtlovi, minimální provoz klikatý cesty, prostě pohoda, což se supersportem moc nejde..
prokyn píše:Tak jsem se vrátil z okuku a jsem docela spokojenej. Motorka vypadá fakt pěkně, jen je trochu odřenej levej plast pod nádrží. Má nový dvousměsový gumy, jsou k tomu ty origoš vejfuky... Při jízdě bez držení to jede krásně rovně, při brzdění nekmitá, neházíZa 95 může bejt moje. Ale serviska k tomu není, kupoval to už bez ní, mělo to prej najeto přes 3 tkm, zbytek najezdil nynější majitel, mimochodem v pohodě kluk, kterej jezdí motokros a prodává v motoshopu, a jelikož mu bude 21, tak chce něco sportovnějšího
je prakticky hola, pocitej ze budou dalsi investice...prokyn píše:Taky se mi to zdá dost, ale níž prej nepůjde...
Buďme ksobě kritičtí, XTčko je prostě dobrá volba
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 hostů