Jaké koupit XTX?
Jaké koupit XTX?
Zdravím,
měl bych takový dotaz, který se týka ohledně koupě XT660X.. Nevím, jestli mám koupit nové XT a nebo už lehce jeté, protože nevím, jak moc vydrží motor a jestli je XTX, které má najeto okolo 10 tis km., ještě použitelné a nějakou tu sezónu vydrží..
Mockrát děkuji za odpověď
měl bych takový dotaz, který se týka ohledně koupě XT660X.. Nevím, jestli mám koupit nové XT a nebo už lehce jeté, protože nevím, jak moc vydrží motor a jestli je XTX, které má najeto okolo 10 tis km., ještě použitelné a nějakou tu sezónu vydrží..
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: Jaké koupit XTX?
Ahoj, mám 30tis. skoro a nemám problém, údajně by měl motor v pohodě vydržet nějakách 50 tis. km.Lummar píše:Zdravím,
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:

...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
-
- Kontaktovat uživatele:
Pravda tenhle motor je nesmrtelnej. Jestly ho nemel nejakej dobytek tak bych se toho nebal. Mam taky na dvore xko ale nahadry a motor si to krasne vrni ale jen ten motor. Skoda ze taky nejsem nesmrtelnej a to sem vcera byl u dokturka v servise
ale pánové
nic není perfektní , nic není nesmrtelné
ale věřím že těch 50 i víc dá 

Staré vzduchem chlazené XT600 vydrželo 70 tis. s přehledem. Vodník musí najet mnohem víc. Bude hodně záležet na způsobu používání.
Jorge->Už jsem si všiml, že to prodáváš. Co budeš kupovat?
to bych taky rád věděltotr píše:Jorge->Už jsem si všiml, že to prodáváš. Co budeš kupovat?
- vitaminc
- Kontaktovat uživatele:
kup klidně jeté, já to taky řešil, koupil jsem dovoz z IT, v sobotu jsem měl motorku komplet rozdělanou, tedy krom motoru, a kontrolova rám všechno ok, jak říkal prodejce jako nová. Když najdeš seriózního dovozce nebo prodejce. Neuděláš chybu. Přece jen 160 je 160, když seženeš za 100, za těch 60 se oblékneš, nahážeš všechny doplňky co ti chybí a můžeš lítat.