Jak s XT na zadní...:-))

Vše o jednobuchu XT660.
Minak
Kontaktovat uživatele:

Jak s XT na zadní...:-))

Nový příspěvek od Minak » úte 07. dub 2009 9:06:04

Zdar Kluci,poradí mi někdo,jak dostat ,,X" na zadní s origo kolečkem??? Určitě budete mít už víc zkušeností,jak na to,popřípadě někajký tipy a rady.Někteří už tak jezdí...:-(( Mě to nejde... :no:
Radek
Administrátor
Napiš "660" bez uvozovek: 505
Kontaktovat uživatele:

Sdělení od administrátora

Příspěvek od Radek » čtv 23. bře 2023 15:41:08

Zdar,

vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit :P. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.

Přejít na web motopripravky.cz

venca
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak s XT na zadní...:-))

Nový příspěvek od venca » úte 07. dub 2009 10:04:05

Minak píše:Zdar Kluci,poradí mi někdo,jak dostat ,,X" na zadní s origo kolečkem??? Určitě budete mít už víc zkušeností,jak na to,popřípadě někajký tipy a rady.Někteří už tak jezdí...:-(( Mě to nejde... :no:
Napiš Tatarovi.Ten ti dá určitě podrobný popis.Vím jen že říkal že to dává na jedničku a pak řadí za 2. :o

melloun
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od melloun » úte 07. dub 2009 18:41:09

normalne za jedna.. a jedes pomalu, pridas a kdyz to zvednes tak bez spojky zaradis za dva.. staci trocha cviku a treninku pak to jde jak po masle
melloun

Minak
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Minak » úte 07. dub 2009 19:50:07

Coze bez spojky to myslis vazně?
melloun píše:normalne za jedna.. a jedes pomalu, pridas a kdyz to zvednes tak bez spojky zaradis za dva.. staci trocha cviku a treninku pak to jde jak po masle

venca
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od venca » úte 07. dub 2009 19:56:29

Minak píše:Coze bez spojky to myslis vazně?
melloun píše:normalne za jedna.. a jedes pomalu, pridas a kdyz to zvednes tak bez spojky zaradis za dva.. staci trocha cviku a treninku pak to jde jak po masle
No tak dá se to,ale chce to cvik a cit.Já řadím tak že spojku jen promáčknutak do poloviny dvěma prsty a během toho tam kopnu kvalt.Hlavně to chce rychle a moc se s tím nesr...Jak se snažíš řadit pomalu,tak to jsou hrozný rány :shock: Na srazu jem to slyšel z některých strojů.A když jsem byl v Yamaze na servisu,tak si mechanik chválil jak tam jdou nádherně kvalty :yes:

melloun
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od melloun » úte 07. dub 2009 20:47:24

bez spojky se mi to zda lepsi.. kdyz trosku uberes plyn tak to tam klapne jeste tisejc nez se spojkou.. to je moje zkusenost.. staci to vychytat.. dlouho ti to nepujde pak se to zlomi a cajk. jinak se spojkou nevim.. nikdy sem to nezskousel
melloun

Draker

Nový příspěvek od Draker » úte 07. dub 2009 21:54:16

Lepší je to ze začetku skoušet na 2 je klidnejší.Setni si hodne do zadu,skoro až ne konec sedla.Jed na 2 aby byla motorka v tahu rychlostí asi tak 20 km žavři plyn aby se zabořily vydle pak trošku vymačni spojku aby spojka jen proklouzla přídej plyn a spojku pust motorka se krasne zvedne. :lol: Tak jsem to zvedal ja když to mělo všechno origo :yes:

Odpovědět