Záda
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Re: Záda
Radek> nevím, beru v potaz že jsem měl řetěz vytahanej jak gumu u tepláků po dědovi a měl jsem ho naplej skoro co to šlo, tak mě to nějak netrklo že se nemusí např ubírt články na řetězu
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Takže čím míň zubů, tím větší tah (zrychlení) a tím nižší maximální rychlost?
To by mě zajímalo, jak by se pak projevila maximální rychlost s 16-17 zuby, jestli je vůbec možný tam pak tu rozetu narvat... 

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
aspoň mě to popravdě nebude moc lákat jezdit "rychle"
Jednicka bude asi na mokru lehce o hubu. Jinak ta maximalka se muze u 14z kolecka klidne i zvednout, protoze se motor dokaze na 5ku roztocit az k omezovaci.tatar píše:TTrs > tu maximálku bych o tolik oželel ,ale spíš mě zajímá jestli pak nebudou ty kvalty moc krátký,ale to už musím posoudit sám ,každému sedne něco jiného
- Milala
- Kontaktovat uživatele:
Čau kaňouři,
dneska jsem skouknul Tatarovo wheelie a ještě teď se kolegové v práci diví, proč tak čumim
No, modří už vědí
Mezi mé plánováné úpravy patří i výměna předního kolečka a chtěl jsem se tedy poptat, kdo z vás natrvalo nechal (tedy se pro spokojenost zpátky nevracel na 15z) 14zubový pastorek? Maximálka mě opravdu nebere a je mi hezky tak do těch 110km/h. Za to když to řádně táhne a člověk nepodtáčí ve městě trojku, za traktorem čtyřku a ze zatáčky to vyletí jak Ali-Baba, to mám moc rád.
Kolečko jsem nikdy nesundaval a Lite psal, že ho nemohl povolit (je to tintítko, znáte ho
). Má to pravej nebo levej závit
Musí se kolečko držet stahovákem řetězu
Stahuje se nasazené kolečko nějak speciálně z osy? Díky moc za odpověď a když mě navnadíte, lupnu to tam
. Už teď ale vím, že wheelie a la Tatar stejně nedokážu
(omylem tak 2-3 metry než mi dojde ubrat plyn
) Radši se budu držet zatáček 
dneska jsem skouknul Tatarovo wheelie a ještě teď se kolegové v práci diví, proč tak čumim

XT660X....eXTra potěšení
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Milala> a nezapomeň, bude to mít větší sílu, tak aby tě to nenakoplo při výjezdu ze zatáčky
ale asi to tolik nekope co tatare?

Milala> 14ku bych ti doporučil jestli chceš mít živější motku pro jízdu,opravdu je to poznat kratší kvalty rychlejc řadíš ,zrychlení ...ale jestli chceš pilovat to vhílí nech tam tu 15ku ,pže na dvojku to sice s tou 14kou de ale těžce , já to zvedám dycky na 1na a kvaltuju ,a jednička při 14z tě při trošicce nepozornosti lehce přehodí.Zas ale nemusíš mít strach že tu 14z nebudeš zvládat při běžnéjízdě,klidně ji zkus,já ji teď mám .Pro výměnu ...je to pravý závit,pro povolení tam dávám takový mezikus který zapadne do žlábku kolečka a zapře se do čepu kyvky,kolečko není třeba stahovat ,de ručně je tam takova drážk. hřídel.Pozor při několikanás. vyměně se může zajišťovací podložka prolámát a je jí třeba vyměnit.Jak to vypadá se mrkni na "kolečko 13,14z"
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
tatar> prosimtě, mohl bys mi nějak vyfotit (nejlépe) nebo popsat jakej nato máš klínek ? vůbec mě nenapadá jak a kde to tam zapřeš . . .
tatar> starší?? to sem nějak nepobral.. tak ne ani snad omrzela to se nedá říct. A když sem viděl v jakém stavu je original 15z tak mi moc pomohla to jo, ale dycky jsem měl ambice na 16z .. delší kvalty na delší trasy
.. už se na ní moooooooc těším
tak to tam popožeň 

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
kenyo> dovalíš s 16ctkou na sraz? Pojedu nejspíš se 14náctkou, třeba ve sprintu nebo v podobných disciplínách by jsme mohli otestovat, jak to pojede, co ty nato inženýre ?