Boty
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Boty
Už přes rok jezdím v botech SIDI Crossfire. Jsou kloubové a dá se s nimi docela i slušně chodit. Jako jejich velkou výhodu považuji fakt, že do nich skutečně neteče. Nikde nic neprosákne a pokud se postavím do 15-20cm kaluže, tak je noha stále v suchu. Po celodenní offroad akci, kdy půl dne pršelo a zbylej půlden se jezdilo ve vodě a v kalužích jsem měl jen lehce mokré nárty (postupně začne prosakovat kožená část bot), zatímco kolegové s jinými boty měly v botách rybník už po 15 minutách.
Nevím jestli je to vlastnost všech kloubových bot, ale tyto vržou opravdu neskutečně. Promazání nefunguje.
Dají se sehnat kolem 7000-8000Kč. Já je kupoval z http://www.fc-moto.de, kde v tu dobu vyvházely na nějakých 7tis.
Nevím jestli je to vlastnost všech kloubových bot, ale tyto vržou opravdu neskutečně. Promazání nefunguje.
Dají se sehnat kolem 7000-8000Kč. Já je kupoval z http://www.fc-moto.de, kde v tu dobu vyvházely na nějakých 7tis.
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: Boty
Pro zajemce ty SIDI maji i tady za cca 7200,-
http://www.rmr-eshop.cz/sidi-crossfire-blau/d-71122/
P.S. mne se dobre vrze i ve FOXech
ale tece do nich, jediny FOXy, do kterych skoro netece jsou tyhle Comp 5ky, s tema sem chodil i v potoce a mel sem taky mokry jen narty.....

http://www.rmr-eshop.cz/sidi-crossfire-blau/d-71122/
P.S. mne se dobre vrze i ve FOXech

Mam TCX PRO 2
vrzou fest, vnitrni boticka je super, rychle vysycha. Jsou opravdu pohodlne, ten jejich "kloub" funguje vyborne, pouze v jednom smeru, takze kotnik je opravdu pevny. Jestli do nich tece netusim, zatim jsem projel jen nekolik brodu a to zvladli. Kvuli vam vyzkousim i ten potok
vrzou fest, vnitrni boticka je super, rychle vysycha. Jsou opravdu pohodlne, ten jejich "kloub" funguje vyborne, pouze v jednom smeru, takze kotnik je opravdu pevny. Jestli do nich tece netusim, zatim jsem projel jen nekolik brodu a to zvladli. Kvuli vam vyzkousim i ten potok

tak jak to dopadlo s tim potokem? chci si poridit nove botky ale nevim este jake, mam takovy vetsi vyber TCX PRO2, DIADORA MX6, DIADORA CROSS BOW, FORMA DOMINATOR a jeste hledam, kdyby jste mel nekdo skusenost s nekterou z nich tak mi prosim dejte vedet, zajima me hlavne vodeodolnost, vrzani, pohodli a hlavne odvetravani - nemam rad zapareny a smradlavy hnaty diiikskautik píše:Mam TCX PRO 2

Pytel: U Diador voděodolnost nehledej, v dešti tak max půl hoďky a čvachtáš jak vodník
Dominatory jsem měl taky na zkoušku, a je to to samé jak Diadora MX4, volil jsem Diadoru, protože jsem nechtěl kloub, voděodolnost stejná, skoro nulová..Oboje vrzají stejně, na noze jsou super, cítím se v nich líp než v kanadách a na to jak vypadají robustně jsou celkem lehké. Podle mě dobrá bota za přijetelný peníz na takové normálka jezdění, do deště návleky. Pokud s nima ale cheš jezdit jak někteří baňáci z fora, asi bych přemýšlel o nějakých lepších botách 

no mam pocit ze zadna z techto bot vetrani neresi, rek bych ze ani nevetra
nevim co ostatni ale TCX PRO 2 maji vnitrni boticku, takze vzdy po akci boticky vyhodim povesim a nic nesmrdi
Kluci co je pouzivaji na motocross maji nekolik paru boticek a na akci je i nekolikrat vymenuji aby nemuseli do propocenych mokrych bot.
jinak priznam se ze jsem odvahu otestovat boty v potoce nemel, takze jak dlouho vydrzi bez vody netusim. Nevim jestli je to kvuli vode, ale do pulky holene je nasity neco jako neopren, mozna prave kvuli te vode

nevim co ostatni ale TCX PRO 2 maji vnitrni boticku, takze vzdy po akci boticky vyhodim povesim a nic nesmrdi

jinak priznam se ze jsem odvahu otestovat boty v potoce nemel, takze jak dlouho vydrzi bez vody netusim. Nevim jestli je to kvuli vode, ale do pulky holene je nasity neco jako neopren, mozna prave kvuli te vode
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
jaky jsou nej mx botky? do kterych netece
a aby meli vnitni boticku

...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
tak Diadora mx6 určitěpytel píše:ok hned mu pisu dik ceceStařík píše:Tyhle botky kupoval i Kenyo.pytel píše:tak uz jsem si obednal diadory mx6 tak snad budou vyhovovat jinak ale diky za rady![]()
![]()

vodotěsnost asi jako staříkovi mx4 tipuju - nezkoušel sem .. snad až budu mít mx kola

Takže lidi, má to cenu za ty peníze koupit
takovoudle botu ? A chci jezdit jak Stařík píše s něma jak bahňák tady s fora
MX4 http://www.maxmotoopava.cz/media/katalo ... 720011.jpg .....já si je stejně koupím 

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
tatar>já je mám 3 sezony a gut, prasknul teda šev u kotníku, protože v tom asi moc chodim
ale jinak jsou pevný a teče do nich jen z vrchu. já jsem zatím spokojenej, ale asi půjdu do jiných 

...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko