vrzání od kyvky,možná tlumič
vrzání od kyvky,možná tlumič
ahojte,mám r-ko,r.v.2008 a najeto 24000 km,vrátil jsem se z Ukrajiny aze spodku se ozývá takové vrzání kov o gumu.Já ten spodek rozdělal a namazal před ní a teď taky a je to ještě horší.Nevím,jestli to nedělá ten centrál.tlumič.I ten jsem dnes vydělal,namazal co šlo,přitáhl o jeden zub do tvrda a ozývá se to ještě víc.Nevíte,vo co go??Nemáte kontakt na někoho,kdo je schopen ho repasovat,pokud by to bylo tím?
.
Dikas za info,Mira
.
Dikas za info,Mira
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: vrzání od kyvky,možná tlumič
Zdar, ... a promaž taky ložiska v přepákování i ložiska zadní vidlice.
tak už nevrže,malinko jsem povolil šroub co drží kyvku s motorem a matici pojistil lepidlem a je to v cajku.Namazané bylo všechno a ještě jsem to zss přemázl. Ale mám ještě jeden problémek.Měnil jsem olej v tlumičích (zasloužily si to) a já povolil ten imbusák ve spod že mi něco vyteče.No jasně že nic a já je musel vydělat.No teď tam olej je ale ten šroub nejsem schopnej zatáhnout,toči se i vevnitř pružina.Máte s tím někdo zkušenost???
par moznosti by bylo...ale sam nemam zadnou vyzkousenou...takze:mira xt píše:tak už nevrže,malinko jsem povolil šroub co drží kyvku s motorem a matici pojistil lepidlem a je to v cajku.Namazané bylo všechno a ještě jsem to zss přemázl. Ale mám ještě jeden problémek.Měnil jsem olej v tlumičích (zasloužily si to) a já povolil ten imbusák ve spod že mi něco vyteče.No jasně že nic a já je musel vydělat.No teď tam olej je ale ten šroub nejsem schopnej zatáhnout,toči se i vevnitř pružina.Máte s tím někdo zkušenost???
potrebujes tenhle cajk (viz priloha)
nemas li ho tak:
- navsteva servisu kde ho maj
- pneumatickej/razovej sroubovak pry pomuze
- nasada od kostete
- Přílohy
-
- cajk.jpg (56.2 KiB) Zobrazeno 12303 x
Nestačil by na ty vidle imbus s příklepem? Pokud myslíme to samé, asi je šroub zespoda na pružině a stačí tak bušit při utahování kladívkem do imbusu, anebo použít bit do vrtačky s příklepem?
Ahoj,
výměnu oleje a gufer jsem dělal letos na jaře a bez toho "cajku" jsem se neobešel. Ovšem, nevěděl jsem kde koupit a na netu jsem našel jen nesmyslný ceny. Pokud máš někoho kdo dělá se železem, tak ti to během chvilky vytvoří, jen řekni rozměry...
Násadu jsem původně taky zkoušel, ale marně...
Jo a ten imbus se utahuje do tyče tlumiče (technicky nejsme moc zdatný/neznám přesný název, a takhle mi to přeložil google. Příručka strana 4 - 53 díl číslo 8...), který neni jištěn, proto je potřeba ten "cajk" a kladivo k lehkému doražení...
Btw... Nemám ty výkusy na hraně a taky v pohodě funkční a pro snadnost je to udělaný jako celý tčko..
výměnu oleje a gufer jsem dělal letos na jaře a bez toho "cajku" jsem se neobešel. Ovšem, nevěděl jsem kde koupit a na netu jsem našel jen nesmyslný ceny. Pokud máš někoho kdo dělá se železem, tak ti to během chvilky vytvoří, jen řekni rozměry...
Násadu jsem původně taky zkoušel, ale marně...
Jo a ten imbus se utahuje do tyče tlumiče (technicky nejsme moc zdatný/neznám přesný název, a takhle mi to přeložil google. Příručka strana 4 - 53 díl číslo 8...), který neni jištěn, proto je potřeba ten "cajk" a kladivo k lehkému doražení...
Btw... Nemám ty výkusy na hraně a taky v pohodě funkční a pro snadnost je to udělaný jako celý tčko..
- Přílohy
-
- 1460 nástavec Yamaha.jpg (11.02 KiB) Zobrazeno 12243 x
kluci dikas za tipy,zkusím ten rázový utahovák a jinak ten cajk budu muset udělat a pak dám vědět.Ahojte