stalo sa mi ze po ceste zo zrazu v CZ http://www.eurobikefest.cz/ (som z BA)
mi po zakrute ktora bola neprehladna (mala asi 70/80 stupnou) spadla dole retaz-
ked som po zakrute pridal plyn, motorka iba zavrcala naprazdno a az o sekundu neskor som kreslil
na zem krasneho hada. Bol som s 2 dalsimi motorkami ale bol som posledny. Takze som ostal za zakrutou ktora bola neprehladna sam s motorkou s ktorou neslo pohnut ani dopredu ani dozadu.
Chcel by som podakovat vsetkym motorkarom ktory isli okolo a chceli mi naozaj pomoct. Je to pre mna neuveritelne. Ale naozaj som videl ako si dokazu motorkari pomahat- a vobec tu ochotu.
Dakujem choprakom ze maju vsetko mozne naradie vzdy pri sebe

A dakujem vsetkym plechovkarom ktory po nas trubili ako ...... a strasne sa na nas rozculovali.
Dakujem aj takyto ludia tu asi musia byt.
Na zaver by som chcel asi skonstatovat ze to bol aj tak pre mna Happy End pretoze sa mi nic nestalo a to je najdolezitejsie.
Motorka je v servise a uz sa na nej pracuje.
Dovod preco sa mi toto stalo bola moja nevedomost. Aj ked som retaz sponoval tyzden predtym bola trochu uvolnena a nerovnomerne vytahana a to spolu s opotrebovanou gumou ktora je v zadnom kolese na to tlmenie dokaze taketo nieco urobit....
BTW ceny co ma to bude teraz stat....
seriova pneu zadna 96 euro, DID retaz kit 115 euro, zadne sroby + matky 22 euro, guma do zadnej pneu 30 euro a ked uz bude v tom servise tak jej aj doprajem olej 20 euro, filter 7 euro, sviecka 8 euro.... nech to mam na kompletku.
Dik
prajem vsetkym dalsie tisice kilometrou