Plynové lanko
Plynové lanko
kuci kdo uz mate namotano par desitek tisic km tak si dejte bacha na "vraceci" plynovy lanko. moc jsem ho nemazal a po 50 tis km uz visi jen na vlasku. a nejsem jediny.
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: Plynové lanko
Já ho měnil už tak ve 20 tis. Ale je fakt že by ještě vydrželo. Začínalo se třepit tak jsem ho preventivně vyměnil.
Kozle, kde visi na vlasku? U plynove rukojeti, nebo na druhem konci lanka? Predpokladam ze na vlasku to bude u zakonceni a ne nekde uprostred teda...
Já ho měl roztřepený u klapky vstřikovací jednotky. Prodřelo se o ten dutý šroubek ve kterém je lanko ukončeno.OndraDL píše:Já ho měnil už tak ve 20 tis. Ale je fakt že by ještě vydrželo. Začínalo se třepit tak jsem ho preventivně vyměnil.
jak rika ondra
Důležité info, dík. Dnes kontrola a po 50t. km ani náznak prodření. Holt kdo maže, ten jede 

Diky. Ptal jsem se proto, ze jsem se po upozorneni od Kozla podival zbezne prave na lanka u klapky a nechtelo se mi rozdelavat prepinac abych se podival na lanka u plynove rukojeti.
Bohuzel jako naschval dneska po ceste mi prave u plynove rukojeti zminovane lanko prdlo. A to tam bylo i kolem vsude docela dost vazeliny.
Takze doporuceni pro ostatni, zkontrolujte plynova lanka i u rukojeti plynu, je to otazka jen dvou sroubu a je to hned. Jeste pro orientaci, ja mam ted najeto 42 tisic km.
Bohuzel jako naschval dneska po ceste mi prave u plynove rukojeti zminovane lanko prdlo. A to tam bylo i kolem vsude docela dost vazeliny.
Takze doporuceni pro ostatni, zkontrolujte plynova lanka i u rukojeti plynu, je to otazka jen dvou sroubu a je to hned. Jeste pro orientaci, ja mam ted najeto 42 tisic km.
to se poznaji závodníci co za to moc tahajmad píše:Diky. Ptal jsem se proto, ze jsem se po upozorneni od Kozla podival zbezne prave na lanka u klapky a nechtelo se mi rozdelavat prepinac abych se podival na lanka u plynove rukojeti.

Jaka byla cenovka u tohoto lanka? Popripade jestli jste kupovali nekde jinde nez u klasickeho dealera yamahy, dejte pls info kde 

650. nevim o tom ze by ho meli jinde nez u yamahy.
zkontrolovano a vse ok
, lanko maj na motocomponents sice jen univerzalni ale pri trose sikovnosti ho tam namonti kazdej 

-
Re: Plynové lanko - montáž bez rozebrání motorky
Tak vám tady dávám novou informaci o unikátní opravě plynového lanka a to bez rozebrání motorky.
Díky nové technologii, jediné na světě. Jedná se o opravnou sadu plynového lanka na cesty.
Oprava není dočasná ale trvalá, trvá necelých 15 minut a tedy není nutné se vracet po návratu z cest, k dalšímu servisnímu zásahu !
Tedy není třeba kupovat originální kompletní sadu lanka s bowdenem, za nemalé peníze.
Vše najdete na Motorkářích.cz v PR článku - Firmy , nebo přímo tady http://www.soscablekit.com
Kapitán
Díky nové technologii, jediné na světě. Jedná se o opravnou sadu plynového lanka na cesty.
Oprava není dočasná ale trvalá, trvá necelých 15 minut a tedy není nutné se vracet po návratu z cest, k dalšímu servisnímu zásahu !
Tedy není třeba kupovat originální kompletní sadu lanka s bowdenem, za nemalé peníze.
Vše najdete na Motorkářích.cz v PR článku - Firmy , nebo přímo tady http://www.soscablekit.com
Kapitán
K.O.zel píše:650. nevim o tom ze by ho meli jinde nez u yamahy.
Tady u nás mi ho nabízejí za 871,-
Na netu jsem našel toto http://www.motomike.cz/category/1020403 ... icle/59894.
Je to dost podezřelé.
>>>> XT660X <<<<
I like my bike.
I like my bike.

-
Ještě jednou ahoj lidi.
Také je možné udělat s touto sadou toto. Jedná se o spojení průběžné kdekoli na bowdenu.
Sada je takové lego.
Uvedený obrázek najdeš na :
http://www.soscablekit.com
Také je možné udělat s touto sadou toto. Jedná se o spojení průběžné kdekoli na bowdenu.
Sada je takové lego.
Uvedený obrázek najdeš na :
http://www.soscablekit.com