vytekl central
vytekl central
Pod motorkou se mi objevila louzicka od oleje a bylo jasno.Centrál povolil a vytekl.Tlumič jsem demontoval a je na opravě.V pátek by měl být hotov.
Naposledy upravil(a) venca dne stř 01. kvě 2013 18:56:37, celkem upraveno 1 x.
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: vytekl central
Normalne se neda rozdelat ale existuji nastesti lidi kteri to dokazou predelat a pretesnit.Tak pokud by se to nekomu taky stalo da se to vyresit za cca 2500,-
Ahoj Venco, při Tvém způsobu používání vydržel celkem dost, co myslíš?
No asi máš pravdu,dorazovou gumu jsem měl totálně rozmackanou.Včera jsem si ho přivezl,je pretesneny,bylo tam málo oleje a malý tlak plynu. Tak ted je rozdelavaci a má ventilek na dopousteni.Až otestuju dám info jak funguje.totr píše:Ahoj Venco, při Tvém způsobu používání vydržel celkem dost, co myslíš?

Tak je zpět,zatím jsem jel jen po asfaltu a to je vše ok. Tak uvidíme co v terénu. Sehnal jsem i delší spojkove lanko,tak jsem ho vyměnil.To staré stalo úplně za h..... a bylo krátký.
Nazdar Venco, máš kontakt na toho šikulu, co ti to repasoval? Dík
Jasne ze někde mam.Pohledam a pošluwalter píše:Nazdar Venco, máš kontakt na toho šikulu, co ti to repasoval? Dík