Brzda vázne
Brzda vázne
Zdarec lidi, jelikož jsem už úplně bezradnej, tak se zkusim zeptat. Přibržďuje mi přední brzda jelikož jsem si toho minulej rok nevšim tak mi to stalo kotouč a to neni uplně levná sranda tak jsem to začal sice pozdě ale řešit.Brzdu jsem kompletně rozebral vyčistil zkontroloval jsem ty okroužky co těsní válečky opravdu pečlivě vyčistil.... složil a furt špatný, tak nevim, jestli by jste měl nekdo nějakou radu tak budu rád. 

Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: Brzda vázne
nevim, jestli jsi to delal, ale mimo kontroly krouzku pistku je treba je poradne rozhybat, tedy vymontovat brzdic z vidle, vyhodit desky a dat misto nich sroubovak nebo jiny vhodny nastroj a pomackat brzdu, pak sroubovakem roztahnout pistky zpet a to zopakovat parkrat za sebou. Pak namontovat zpet na kolo a kontrola, po uvolneni brzdy se kolo musi VOLNE tocit. Pokud to nepomuze a piskty jdou VRACET LEHCE, pak je problem nejspis v pumpe, takze pumpu rozebrat, vymyt teplou vodou s jarem (okamzite pak perfektne vysusit), kontrola gumicek, pripadna vymena gumicek + brzd. kalaliny, + kontrola pruchodnosti brzdove hadice, samozrejme dokonale odvzdusneni.
Neni boha, aby to neslapalo, hydraulicka brzda neni zadny zazrak.
Neni boha, aby to neslapalo, hydraulicka brzda neni zadny zazrak.
Tož dobře to čistí....
- Carlos Checa
Může to bejt i o hadici, jak píše BOB, já to měl jednou na autě! Ta hadice vevnitř nabobtnala a stala se neprůchodnou, jednim směrem! Páč tlakem od pumpy propustila ,ale zpátky to už nepustila
! Nebo jí můžeš mít někde skříplou.

Tak to byla ta hadice diky za info