Dobíjení
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: Dobíjení
nebo aspon mohl by mi nekdo zmerit kolik má na baterce napeti na volnobeh a potom kdyz postupne prida plyn?
Mám na XT 600 Z regulátor od Ignitechu a napětí se drží asi kolem 14 - 15 V na volnoběh i při zvýšených otáčkách.
hmmmm diky
takze budu mit asi v prr regulator jelikoz mi stale ukazuje 12,5 +- 0,3

Tak to si nejsem jistý. Já když jsem měl poruchu regulátoru, tak v jednom případě přez nej nešlo nic, takže se mi svícením za chvíli vycucla baterka a v duhém šlo všechno, takže to šlo až někde k 17 V a baterku to vyvařilo dosucha. Ale neříkám, že to regulátorem nemůže být. Je to zapeklitá součástka. Nejlepší by bylo ho zkusit vyměnit z nějaké funkční motorky a Tím buď potvrdit, nebo vyloučit poruchu.
na 99% je to v regleru,možná ti ho smaží probitý diodový můstek,ale vůbec netuším jak to je u moto jestli není náhodou součástí regulátoru.Dělám spíš do aut a elektrice se pokud možno vyhýbám 

Bylo to regulatorem:) a jak jsem se docetl i na jynych forech, je lepsi to zaletovat
odchazeji kvuli tem kontaktum